0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ κ συγγνώμη
Με ΠΕ02 και ΠΕ70 τι θα συμβεί;
Με συγχωρείτε! Στην ΠΕ 02
Να ρωτήσω κάτι παρεμφερές... Αν κάποιος αρνηθεί ανάληψη υπηρεσίας σε μόνιμο διορισμό, π.χ. ΠΕ 02, διατηρεί το δικαίωμα για πρόσληψη ως αναπληρωτής σε άλλη ειδικότητα, άλλης προκήρυξης, πχ. ΠΕ 70;Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία (άρθρο 58 του Ν.4653/2020 (ΦΕΚ 12 Α΄)) δεν διευκρινίζεται.Αν κάποιος το ρώτησε ήδη στο Υπουργείο αυτό, ας μας δώσει τα φώτα του παρακαλώ.
5Α. Εκπαι-δευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.
Ευχαριστώ, αλλά που λέει για όλη την εκπαίδευση ή για όλες τις προκηρύξεις Γενικής και Ειδικής, ανεξαρτήτως ειδικότητας; Δεν λέει... Γιατί, σύμφωνα με απάντηση του υπουργείου πριν μήνες, ο αναπληρωτής αν παραιτηθεί δεν αποκλείεται από τις αιτήσεις για μόνιμο διορισμό, κάτι το οποίο δεν ήταν μέχρι πριν σαφές, αλλά το ξεκαθάρισαν με απάντηση τους (https://www.pde.gr/index.php?topic=1624.266). Επαναλαμβανω η ερώτησή μου είναι για διαφορετικές ειδικότητες, διαφορετικών προκηρύξεων...
Παιδιά καμιά εκτίμηση που θα φτάσει ο πίνακας (οριστικός) για πε0404? 424 θα παρει,έχω φίλη γύρω στο 470 και την έχει φάει η αγωνία..
21 έχουν διοριστεί στην ειδική αγωγή και είναι σίγουρα και ένας συνάδελφος με δευτερο πτυχίο που διορίζεται και με το άλλο πτυχίο με αριθμό ΠΕ μικρότερο του ΠΕ04 που με βάση το πως θα τρέξει το συστημα λογικά θα τον τραβήξει η πρώτη ειδικότητα. Γνωρίζω πολλά άτομα που είναι στις πρώτες 150 θέσεις και έχουν βάλει και τα βουνά και τα λαγκάδια. Δεν νομίζω ότι στην ειδικότητα μας ισχύουν τα νούμερα που βλέπεις στις άλλες ειδικότητες. Μετά από τόσα χρόνια μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού θεωρώ ότι μπορεί να μην διοριστούν. 424+21=445 στον αξιολογικό πίνακα του ΑΣΕΠ(όχι σε εκκαθαρισμενο)