0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά ντε μη βαρας.. Καλή τύχη και καλό διορισμό παίδες
Στις άλλες ειδικότητες πόση χρονικά διαφορά είχε μεταξύ τους το ΦΕΚ ονομάτων ΦΕΚ πρόσκλησης άνοιγμα οπσυδ;
Τρίτη - Παρασκευή - Δευτέρα είχαν γίνει αν δεν κάνω λάθος. Δεν λέει κάτι αυτό όμως. Ακόμα και σήμερα βγαίνει η πρόσκληση αν θέλουν.
αν γινει προσκληση σημερα στις ειδικοτητες πως θα προλαβουν να ανακοινωσουν ονοματα μαζι συμφωνα με την πληροφορια σου μεχρι τη δευτερα;; μηπως τρεξει μονο για αυτους τωρα κ μετα ειδικοτητες με διαφορα ημερων κ ορκομωσια ολοι μεχρι 18/8;;
Δεν ξέρω. Απλώς μετέφερα οτι μου είπαν και το οποίο συμφωνεί με το mail που πόσταρε ο πατρέας. Μπορεί πχ να τρέξει απο σήμερα το βράδυ ή αύριο πρωι ως την Δευτέρα το μεσημέρι και Δευτέρα βράδυ να τα βγάλουν. Πραγματικά δεν ξέρω.
Μήπως μας ζητήσουν και κανα πιστοποιητικό εμβολιασμού στα δικαιολογητικά; Διάβασα οτι στους αναπληρωτές θα το ζητανε ή θα ζητάνε ράπιντ τεστ.
Θέμα βούλησης είναι σίγουρα. Η εμπειρία δείχνει ότι ποτέ δεν υπάρχει αυτή... Σου λέει τι 2/8, τι 3/8... Εδώ έβγαλαν ΦΕΚ 23/7 που μιλάει για 5 μέρες από τη δημοσίευση κι οι 5 μέρες ξεκίνησαν από τις 26. Αναίρεσαν το ΦΕΚ, λες και το ΦΕΚ είναι μια απλή ανακοίνωση ξέρω γω. Το είπα και παλαιότερα. Θεωρήστε ότι θα τα βγάλουν 3/8, ώστε να μην αποτρελαθείτε αν δεν τα βγάλουν στις 2. Κι επειδή ξέρουμε το αγαπητό μας υπουργείο, στις 2 δε θα ξέρουμε καν αν έχει τρέξει το σύστημα. Κι όλα αυτά εδράζονται σε 2 υποθέσεις:1. Ότι σκοπεύουν να τρέξουν όλες οι ειδικότητες μαζί (ναι ξέρω, είναι καταστρατήγηση. Θεωρεί κανείς ότι τους νοιάζει;;;; )2. Ότι για τις ειδικότητες που βγήκαν τα αποτελέσματα τους χτες, θα δώσει περίοδο αιτήσεων με ΣΚ μέσα (π.χ. 28/7-1/8). Για να γίνει αυτό, πρέπει σήμερα να βγει και το ΦΕΚ με τα αποτελέσματα και το ΦΕΚ με την πρόσκληση και να ανοίξει και ο ΟΠΣΥΔ για δηλώσεις. Που κι όλα αυτά να γίνουν, μιλάμε ουσιαστικά για 4.5 μέρες αιτήσεων, μιας και τη μισή μέρα σήμερα την έχουμε ήδη φάει.Μακάρι, αλλά πολύ δύσκολο το βλέπω όλο αυτό...