0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lasid αυτό εννοώ στην τελευταία παράγραφο αλλά η εγκύκλιος δεν κάνει διευκρινίσεις.Πάντως απορώ πραγματικά πως τα καταφέρνουν συνάδελφοι σε νησιά ή άλλου που δεν έχουν επιστρέψει.Να έχει να δουλέψει ο άλλος που έμεινε πίσω, μικρά παιδιά να κάνουν τηλεκπαίδευση και να μην έχεις και επιλογή για βοήθεια από παππούδες ή άλλους.Τους βγάζω το καπέλο!
https://www.megatv.com/2020/12/06/arxizoun-tin-triti-oi-emvoliasmoi-sti-vretania/Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε η Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Λονδίνου, Κυριακή Σονίδου, για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και για τους εμβολιασμούς που ξεκινούν την Τρίτη στην
Επιτέλους και μια διαφορετική άποψη! Το skype αναμενόμενο ήταν να την διακόψει...Το διαφορετικό κάποιους τους ενοχλεί αν δε συνάδει με τις κυβερνητικές απόψεις...
Δεν ξέρω τι λένε τα κανάλια, αφού τβ δεν έχω, αλλά σίγουρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά από ό,τι φαίνεται στα μηνύματά σας. Μιλάμε για 100+ νεκρούς την ημέρα...άρα για 10.000+ κρούσματα την ημέρα!!!! Πώς νιώθετε ασφαλείς και πώς θεωρείτε καλό για εσάς και τις οικογένειές σας να ταξιδέψετε, για να τους δείτε, ειλικρινά είναι να απορείς! Εδώ ήμασταν που τρέμαμε όταν ακόμη δεν είχαμε ούτε έναν νεκρό...Αλλά βέβαια, αν θωρείς τους πολιτικούς που ολημερίς παρουσιάζουν μια εικόνα καλή και ελεγχόμενη...ζεις τον μύθο σου! Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Δεν ξέρω πόσοι θα ξεχυθείτε για λαμπάκια και δέντρα και μπάλες κόκκινες από αύριο, αλλά το κάλεσμα των "γαλάζιων" δεν ηχεί στα αυτιά μου...προσέχετε!! Μόνο αυτό!!! Η Υγεία δεν θωρακίζεται ανάλογα με τις πολιτικές σας πεποιθήσεις...Το θέμα περί "διευκόλυνσης ..."τι ακριβώς αφορά...; Να διώξουμε τον ιό να μην κολλάει ενόσω ταξιδεύετε;
Επιτέλους έχουμε όχι ένα αλλά πολλά εμβόλια! Σιγά σιγά θα βγούμε από το τούνελ. Δεν ακούω όμως πια να είμαστε στην προτεραιότητα για τους εμβολιασμούς. Τι άλλαξε; Θα έλεγα ότι θα ήταν σωστό καμία μετακίνηση είτε εντός είτε εκτός της χώρας στους μη εμβολιασμένους. Κινδυνεύουμε όλοι. Αλλά όταν το επιδιώκεις να κινδυνεύεις είναι προβληματικό.
Καλό! Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;Ξέρετε γιατί η κυβέρνηση λέει επίσημα ότι ΔΕΝ θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός; Επειδή αν το έκανε υποχρεωτικό, θα είχε μετά όλη τη νομική ευθύνη σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά με παρενέργειες σε κάποιους. Αποζημιώσεις, έξοδα.. κλπ.Πειραματικά εμβόλια είναι, με ελάχιστη διάρκεια δοκιμών (πρώτη φορά στην ιστορία). Απλά στην ιατρική ισχύει ο κανόνας (όπως και με φάρμακα κλπ) ότι αρκεί το όφελος να είναι μεγαλύτερο από τη ζημιά (στην υγεία αναφέρομαι, για τα οικονομικά οφέλη είναι άλλο θέμα...).ΥΓ Για τον τραγικό αριθμό των 100+ νεκρών καθημερινά (με πλήρη κρατική ευθύνη για τόσο μεγάλο αριθμό), υπάρχει ακόμα και τώρα λύση (για όσους είναι ήδη ασθενείς, ώστε να μην καταλήξουν νεκροί), αλλά ακόμα δεν κάνει τίποτα το κράτος μας. Δείτε αυτό:https://www.imerodromos.gr/dim-koyvelas-yparchei-farmako-gia-astheneis-covid-na-eisachthei-amesa-sti-chora-ichitiko-realfm/καιhttps://www.imerodromos.gr/k-farsalinos-i-promitheia-farmakon-tha-eprepe-na-proigeitai-ton-emvolion-apaiteitai-amesi-eisagogi-toys-stin-ellada-ichitiko-realfm/
Μονο στη Ρωσια ειναι οι καθηγητες/δασκαλοι α' προτεραιοτητα.Για Ελλαδα πιστευω θα ειμαστε μετα τις ευπαθεις ομαδες.Αλλωστε θα το απαιτησουν οι γονεις,θα το δειτε.Θα το κανουμε το εμβολιο αλλοι με χαρα(οπως εγω),αλλοι με το ζορι.....
Ημεροδρόμος βλέπω και εσύ παιδί του Κουτσουμπα;