*

Αποστολέας Θέμα: Λειτουργική υπεραριθμια  (Αναγνώστηκε 3888 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Λειτουργική υπεραριθμια
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 12, 2024, 12:24:32 μμ »
Θα κάνω παράθεση στον εαυτό μου. Ήμουν τόσο σίγουρη για αυτό που έγραψα. Μετά μπήκα σε σκέψεις ... το έψαξα ....και τελικά έχει δίκιο το stroumfaki. Έχει αλλάξει προφανώς.
Και εγώ παλιότερα θυμόμουν οως ήταν ο αρχαιότερος, αλλά τελικά είναι αυτός με τις περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:40:45 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 12, 2024, 04:57:10 μμ »
Και εγώ παλιότερα θυμόμουν οως ήταν ο αρχαιότερος, αλλά τελικά είναι αυτός με τις περισσότερες μονάδες μετάθεσης.
Κι εγώ αυτό θυμόμουν. αλλά όταν το έγραψες κάτι θυμήθηκα από αυτή τη διατύπωση. Προφανώς άλλαξε!

Αυτό σημαίνει ότι αν έρθει ένας εκπαιδευτικός με πολλά μόρια από ένα δυσπρόσιτο και τοποθετηθεί σε ένα σχολείο που βγάλει υπεραριθμία την επόμενη χρονιά, κανείς αρχαιότερος δεν μπορεί να του πάρει το πλεονέκτημα να βγει υπεράριθμος και να επιλέξει πρώτος νέα οριστική τοποθέτηση!

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 12, 2024, 06:20:09 μμ »
Κι εγώ αυτό θυμόμουν. αλλά όταν το έγραψες κάτι θυμήθηκα από αυτή τη διατύπωση. Προφανώς άλλαξε!

Αυτό σημαίνει ότι αν έρθει ένας εκπαιδευτικός με πολλά μόρια από ένα δυσπρόσιτο και τοποθετηθεί σε ένα σχολείο που βγάλει υπεραριθμία την επόμενη χρονιά, κανείς αρχαιότερος δεν μπορεί να του πάρει το πλεονέκτημα να βγει υπεράριθμος και να επιλέξει πρώτος νέα οριστική τοποθέτηση!
Εσύ μιλάς για οργανική υπεραριθμία. Η συναδέλφισσα αναφέρεται σε λειτουργική υπεραριθμία. Προφανώς και αυτός που θα έρθει από κάποιο δυσπροσιοτο, ακόμα και αν έχει τοποθετηθεί τελευταίος και κάνουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θετική δήλωση, αν έχει περισσότερα μόρια θα βγει υπεράριθμος και θα τοποθετήσει σε σχολείο της ίδιας ομάδας της επιλογής του.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177426
  • Σύνολο θεμάτων: 19398
  • Σε σύνδεση σήμερα: 550
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 5