0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από γνωστή μου ξέρω πως στους νηπιαγωγούς γνωστικό και ειδική διδακτική ήταν το ίδιο και αυτό. Ποια είναι η αξιοκρατία λοιπόν? Τα θέματα ήταν ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση. Εννοείται ότι έπρεπε να εξετάζουν την διδακτική επάρκεια των εκπαιδευτικων και όχι αλλού να κάνουν εκπτώσεις και αλλου να τσεκουρώνουν.
Γιατί βάζουν τους βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις που στηρίζονται σε ανακρίβειες;Το 2008 συμμετείχαν και οι δάσκαλοι στο γραπτό διαγωνισμό εκπαιδευτικών.Δεν τίθεται ζήτημα άνισης μεταχείρισης, ούτε νομικά, ούτε πολιτικά.Αν δεν προσέφευγε κανείς, αυτοί που θεωρούν ότι αδικήθηκαν δε θα μιλούσαν ποτέ. Δε θα το έπαιρναν ούτε μυρωδιά.Τώρα που κάποιοι προσέφυγαν γιατί διέκριναν ότι αδικήθηκαν και δικαιώθηκαν νομικά, θέλουν να επωφεληθούν όλοι.Δεν γίνεται να προσφεύγουν οι άλλοι και να επωφελούμαι εγώ. Μόνο εκείνοι που προσφεύγουν δικαιώνονται.Για αυτό δεν υπάρχει καμιά καταστρατήγηση της σειράς διορισμού. Οι διορισμοί ήταν σε εκτέλεση δικαστικής απόφασης.
Αν δεν αντιληφθείς ότι αδικήθηκες, τότε δεν έχεις αδικηθεί.Πες ότι ανακοινώνεται η διάθεση ενός έκτακτου βοηθήματος και κάποιοι δεν κάνουν αίτηση για να το πάρουν.Μπορούν αυτοί να λένε μετά ότι αδικήθηκαν επειδή οι άλλοι έκαναν αίτηση και το πήραν;Ρωτήστε και κανέναν δικηγόρο, να δείτε πώς πάνε αυτά τα νομικά ζητήματα.
Αν δεν αντιληφθείς ότι αδικήθηκες, τότε δεν έχεις αδικηθεί.
Ό,τι δεν βλέπω δηλαδή να θεωρώ ότι δεν υπάρχει στο εξής. Οκ...