0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρομοίως, είμαι με 19 χρόνια υπηρεσίας κ δεν είδα το όνομα μου σε όσους αποδεσμεύτηκαν. Υποθέτω λοιπόν ότι ουτε εγώ αποδεσμευτηκα αν κ στη εφαρμογή ακόμη γράφει, σε αναμονή της απόφασης για αποδέσμευση η μη. Μάλλον δεν έχει ενημερώσει ακόμη την εφαρμογή η διευθυνση μου. Θα παρω τηλ αυριο στο υπουργείο να δω τι θα μου πουν. Πάντως δε νομίζω ο λόγος που δε σε αποδεσμευσαν να είναι ότι δεν έχεις υπηρετήσει την οργανική, εδώ αποδεσμευσαν νεοδιοριστους που δεν είχαν μονιμοποιηθει. Πιο πιθανο είναι κατά τη γνώμη μου ότι μπορεί να είχε οργανικά κενά στην ειδικότητα σου στο πυσπε σου. Αν θεωρήσουμε ότι ισχυουν οι τυπικοί λόγοι απόρριψης κ οχι άλλοι, που αμφιβάλλω... Υ. Γ. Μήπως ξέρει κάποιος ποσες ήταν οι αιτήσεις αποδέσμευσης στην πρωτοβαθμια ; Γιατί ανακοίνωσαν μόνο όσους αποδεσμεύτηκαν κ για τους υπόλοιπους κουβεντα. Σε αντίθεση με τη Δευτεροβάθμια που έδωσε τουλάχιστον εμπεριστατωμένη αιτιολόγηση στους λίγους που δεν αποδέσμευσε.
Καλημέρα! Αν έχετε κάποια ενημέρωση πείτε και σε μας!!
Η ενημέρωση που είχα εγώ από το υπουργείο είναι ότι αναμένουν να τους έρθει από τον υπουργό και η απόφαση με τα ονόματα όσων δεν αποδεσμεύονται. Και ότι εφόσον δεν είδα το όνομά μου στην απόφαση με όσους αποδεσμεύονται, λογικά θα είναι στην άλλη. Επίσης μου είπε ο υπάλληλος ότι η γενική κατευθυνση ήταν ότι δεν αποδεσμεύονται όσοι υπηρετούν σε σχολεία, η γνωστή δικαιολογία δηλαδή (μιλαω πάντα για πρωτοβάθμια) . Μου είπε παντως ότι μπορώ να κάνω ένσταση όταν δω την απόφαση.
Α,πολύ ωραία. Οπότε αποδεσμεύονται αυτοί που έτσι κ αλλιώς έχουν γνωριμίες για να αποσπαστούν σε ΔΔΕ ,ΔΠΕ κλπ.Και επίσης, κάποιος που υπηρέτησε μια χρονιά με απόσπαση σε γραφείο αποδεσμεύεται με το σκεπτικό ότι δεν είναι εκπαιδευτικός τάξης...
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που αρχικά να αποδεσμεύτηκε από τα διδακτικά του καθήκοντα χωρίς να έχει αξιολογηθεί αλλά τελικά η μετάταξη δεν προχώρησε ακριβώς για αυτό το λόγο;Αν ναι, ποια ακριβώς ήταν η ενημέρωση που είχατε από το υπουργείο;