0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Στα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν μαζί με την αίτηση είναι και το εξής:Πρόσφατο Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών, το οποίο να είναι πλήρες και στοοποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρονται τα παρακάτω:i) η ημερομηνία μονιμοποίησηςii) οι εκπαιδευτικές άδειες και οι άδειες άνευ αποδοχών (χρονικό διάστημα από….εώς…). Σεπερίπτωση που δεν έχει γίνει χρήση να αναφέρεται ρητά.iii) εάν ο εκπαιδευτικός έχει συμπληρώσει διετία από το διορισμό και εάν έχει συμπληρώσειδιετία: α) από προηγούμενη μετάταξη για τη διενέργεια νέας μετάταξης ή απόσπασης και β)από προηγούμενη απόσπαση για τη διενέργεια νέας απόσπασης.Πώς γίνεται κάποιος να έχει έγγραφο με ημερομηνία μονιμοποίησης αλλά να μην έχει συμπληρώσει διετία από το διορισμό;Πρέπει τελικά να μονιμοποιηθεί πρώτα κάποιος εκπαιδευτικός (αξιολόγηση) και μετά να κάνει αίτηση ή μπορεί να κάνει κανονικά αίτηση μετάταξης και να αξιολογηθεί στη νέα του θέση; Το έχει ψάξει κανείς;
Μήπως είχαμε κάποια ενημερωση σχετικά με αυτό; Πώς μπορούμε να μάθουμε αν μπορούμε να αποδεσμευτούμε; Άλλωστε νομίζω ούτε για όσους έχουν αξιολογηθεί έχει βγει πράξη νομιμοποίησης;
Ξεκάθαρα σου απαντάω. Αν δεν έχει βγει διαπιστωτική πράξη μονιμποποίησης δεν μπορείς να πάρεις μετάταξη.
αιρετός στο ΚΥΣΔΕ μου είπε το αντίθετο
Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον "τίτλο θέσης εργασίας" που περιγράφει μια θέση προς μετάταξη.Μια Α/θμια έχει δώσει μια θέση ΠΕ Πληροφορικής με τίτλο θέσης εργασίας "Διοικητικός Υπάλληλος - ΤΜΗΜΑ Δ΄ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ".Μια άλλη Α/θμια έχει δώσει μια θέση ΠΕ Πληροφορικής με τίτλο θέσης εργασίας "Υπεύθυνος διαχείρισης έργου σεσυστήματα και δίκτυα πληροφορικής και επικοινωνιών - ΤΜΗΜΑ Δ΄ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ"Τι διαφορά έχουν αυτές οι 2 θέσεις; Στην 1η περίπτωση γίνεσαι διοικητικός ενώ στη 2η όχι;Επίσης στο σημείο που λέει "Αναφέρεται σε" τι ακριβώς εννοεί; Ποιος θα είναι ο προϊστάμενος σου ή σε τι ακριβώς αναφέρεται η συγκεκριμένη θέση;Ευχαριστώ.
θα ηθελα να ρωτησω αν σε περιπτωση μεταταξης σε υπουργειο π.χ, αναγνωριζεται η διδακτικη προυπηρεσια για μισθολογικη εξελιξη (ΜΚ). Δεν μπορεσαν να μου δωσουν σαφη απαντηση στο φορεα που σκεφτομαι να μεταταχθω. Κατι που ρωτηθηκε και πιο πανω. Οντως αν δεν εχουμε διαπιστωτικη πραξη μονιμοτητας το ΚΥΣΔΕ θα μας κοψει. Μου το ειπε και η ΔΔΕ που ανηκω.