0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι που ειδικά για τους Πληροφορικούς όλες οι Δευτεροβάθμιες είναι γεμάτες ε?
Η λογική που γίνονται οι αποσπάσεις ποια είναι;πχ αν στην ά φάση μία δευτεροβάθμια σε μια ειδικότητα ζητούσε έναν, έφευγε ένας κ έρχονταν τρεις, τώρα λογικά δε θα ζητήσει κανένα, σωστά;Σε περίπτωση που φύγουν 3 - 4 στη β΄φάση, θα πάρει κανέναν ή όχι;δλδ η λογική είναι φεύγει ένας παίρνουμε έναν ή όχι; κ όταν όλοι πλεονάζουνε τι τους κάνει;
Παίρνει όσο βρίσκει σε αυτήν την περιοχή έλλειμμα. Π.χ. -3 θα πάρει τρεις, -1 θα πάρει 1. Πέρα όμως από τα αρχικά ελλείματα που έχει η καθε περιοχή έλλειμα δημιουργείται και με το φευγιό κάποιου-ων. Τώρα τα πάντα παίζονται με τις αρχικές τιμές πλεονάσματα - ελλειματα που θα δώσει αρχικά κάποιος στο σύστημα. YΓ1. Πιστεύω ότι απάντησα σε αυτό που με ρώτησες ... αν κατάλαβα βέβαια καλά την ερώτηση σου. Και στα παραπάνω κράτα μια επιφύλαξη δεν είμαι και μπροστά. Απλά φαντάζομαι όταν τρέχει το πρόγραμμα τρέχει με αυτή την λογική.ΥΓ2. Οσο για το μήνυμα που παραθέτεις θα μιλήσω την Παρασκευή περι περσινών και ίσως φετινών αποσπάσεων. Είναι το χρωστούμενο που όμως δεν επηρεάζει τον αριθμο των αποσπάσεων και δεν έχει νόημα τα αποκαλυπτήρια να γίνουν σήμερα....
1. ναι σωστά κατάλαβες! (δηλ με λίγα λόγια στέλνουν οι διευθύνσεις τον αριθμό πλεονάσματα - ελλείματα κ σε περίπτωση που είτε είναι αρχικά, είτε αν φύγει κανένας κατά τη διάρκεια γίνει <0 παίρνουν κάποιον)2. το μήνυμα είναι για την απορία που έχω (κ μου έκανε εντύπωση κ στην ά φάση). Όταν έχουν αρκετούς να πλεονάζουν το λογικό δεν είναι να τους στέλνουν πχ σε δημοτικό ή όπου άλλου έχουν ανάγκη (πχ γραφείο); γιατί δεν το λένε από την αρχή τότε; δηλ τι είδους απόσπαση από πυσδε σε πυσδε είναι αυτή; ή λέω βλακείες;
Πλησιάζει η ώρα μηδέν για πολλούς από εμάς. Αναμονή για αποσπάσεις ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ. Ξεκινάνε τα συμβούλια; Άύριο τα αποτελέσματα;καλή επιτυχία σε όλους!
Λογικά δεν θα ανακοινωθούν σήμερα ή αύριο και όλες οι υπόλοιπες αποσπάσεις σε φορείς;