0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι για να διπλασιάσεις τα μορια χρειάζεται 2ετης παραμονη στο δτσπρόσιτο!!
Που σημαίνει λογικά ότι είναι ρίσκο απ' ότι καταλαβαίνω διότι μπορεί πχ την πρώτη χρονιά να πάρεις την απόσπαση ενώ την δεύτερη όχι.Οποτε σ αυτή την περίπτωση ο διπλασιασμός δεν ισχύει.Σωστα? Με άλλα λόγια πρέπει να αποσπαστείς στο δυσπρόσιτο για δύο συνεχόμενες χρονιές
Γιατι να μη πάρεις δεύτερη χρονιά την απόσπαση;
Δεν ξέρω...φαντάζομαι ότι επειδή την πήρες μια χρονιά δε σημαίνει ότι θα την πάρεις κ την επόμενη για το συγκεκριμένο δυσπρόσιτο .Μπορεί πχ να τύχει να το ζητήσει κ κάποιος άλλος με περισσότερα μόρια τη δεύτερη χρονιά.Λεω εγώ τώρα...
Δε θεωρω οτι ειναι ευκολο ολοι να κυνηγανε με αποσπαση τα δυσπρόσιτα. Συνηθως οι αποσπασεις εχουν την λογικη να παω σπιτι μου.
Καλησπέρα σας,Στις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ως αναπληρωτές αναφέρονται μόνο οι ώρες διάθεσης π.χ. σε ένα δεύτερο σχολείο και όχι πόσες μέρες την εβδομάδα πηγαίναμε. Για νεοδιόριστους και για τον υπολογισμό μορίων δυσμενών συνθηκών των σχολικών ετών που εργαζόμασταν ως αναπληρωτές πώς θα προσμετρηθούν τα μόρια αυτά, χωρίς να έχουμε αποδεικτικό ότι πχ πηγαίναμε 3 φορές την εβδομάδα σε σχολείο με περισσότερα μόρια δ.σ., ώστε να μετρηθούν τα μόρια αυτά αναλογικά;Αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά, ας βοηθήσει όποιος ξέρει. Σας ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!Θέλω τη βοήθεια σας, αν κάποιος/α ξέρει.Μια σχολική χρονιά είχα εργαστεί ως αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου (23 ώρες/βδομάδα) με τοποθέτηση σε σχολείο με 7 μόρια για τις 15 ώρες/βδομάδα και με διάθεση σε σχολείο με 9 μόρια για τις υπόλοιπες 8 ώρες/βδομάδα.Πήγαινα για τις 8 ώρες, 3 φορές τη βδομάδα στο 9άρι σχολείο. Μια μέρα ήμουν και στα 2 σχολεία. Έχω τη κλασική βεβαίωση προϋπηρεσίας με αναφορά στις ώρες απασχόλησης για το κάθε σχολείο και έχω λάβει επίσης (μετά από αίτηση μου) βεβαίωση ότι 3 φορές/ βδομάδα ήμουν στο σχολείο διάθεσης (9 μορίων). Είμαι νεοδιόριστη και μου έχουν περαστεί τα 8/23 με το 9άρι σχολείο στο teachers minedu.Πού μπορώ να βασιστώ, αν μπορώ, ώστε να πάρω τα 3/5 στο 9άρι σχολείο; Το δικαιούμαι ή όχι;