0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θες να πείς ανάλογα με το αν θα σε προσλάβουν με λίγες ώρες άρα ως ωρομίσθια/ο ή θα έχεις τόσες ώρες που δικαιολογούν την πρόσληψη σου ως αναπληρωτή/τρια? Αυτό δεν εννοείς όταν λες και για τα δύο syrrahm?
Δύο φορές το χρόνο έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε χαρτιά για να μπούμε στους πίνακες,μία αρχές καλοκαιριού και μία το Νοέμβρη.
Και πάλι όμως οι πίνακες ανανεώνονται συνεχώς. σχεδόν κάθε μήνα.σήμερα διάβασα στο alfavita ότι ανανεώθηκαν ξανά.Γιατί συμβαίνει αυτό;;;;; (είμαι ΠΕ20)
Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας γιατί κάθε τόσοανανεώνονται οι πίνακες κατάταξης;Αφού οι αιτήσεις γίνονται μια φορά το χρόνο, μπορεί κάποιος που θα πάρει πτυχίο σε άσχετη χρονική στιγμή να κάνει αίτηση;
παιδια να ρωτησω επειδη ειμαι καπως ασχετος με τους πινακες. αν καποιος προσληφθηκε ως αναπληρωτης η ωρομισθιος μεσα στοπ 2007-2008 και γινει ανανεωση του πινακα αναπληρωτων και ωρομισθιων μεσα στη μεση της χρονιας οπως λενε καποοι οτι εγινε ανεβαινουν θεση δηλαδη συμπληρωνονται αυτοματως τα μορια τους και αυξανονται η αυτο γινεται στο τελοσ τησ χρονιας οταν ξανακανουν αιτηση για τον πινακα; επειδη τους πινακες τουσ βλεπω ιδιους και μου γεννηθηκε η απορια αυτη.