0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδιά και εγω είμαι πολύ προβληματισμένη!! κάνω το μάθημα φέτος σε φροντιστήριο και κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου!! Κάνουμε 3 ὠρες την εβδομάδα!! Τι να πρωτοπρολάβεις?? και πώς να κάνεις σύνταξη, αν δεν ξέρουν ούτε τα βασικά?? και άντε και λες τα βασικά... με τα υπόλοιπα τι γίνεται, ὀταν τρέχει το κείμενο και το εγχειρίδιο γλωσσικής??Δεν ξέρω, δε θα τη βγἀλω καθαρή φέτος!!
Ας πω τον πόνο μου κι εγώ... Δύο όλοι κι όλοι είμαστε οι φιλόλογοι που κάνουν αρχαία στην α' λυκείου... Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η συνεννόησή μας ήταν τόσο καλή στο τι θα διδάξουμε στο β' τετράμηνο που μόλις σήμερα αντιλήφθηκα ότι ο συνάδελφος ξεκίνησε τη β' επιλογή (βιβλίο Γ) ενώ εγώ την α' επιλογή (βιβλίο Α). Το θεωρούσε τόσο αυτονόητο ότι θα διδάξει το βιβλίο Γ που όταν τον ρώτησα ως παλαιότερο τι θα διδάξουμε και του μίλησα για το βιβλίο Α προφανώς το μυαλό του ήταν αλλού... Πέρα από το γεγονός ότι αισθάνομαι βλάκας, τι κάνω τώρα; Έχετε καμιά ιδέα; Να μεταπηδήσω στο Γ; Αισθάνομαι κι άσχημα γιατί τα παιδιά μπορεί να αγόρασαν και τα ανάλογα λυσάρια...