0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θελω κι εγω να μαθω αν γινεται αυτο...Με καλεσαν πριν απο 1,5 μηνα, με εστειλαν σε σχολειο 55 χλμ μακρια,οπου και με το αυτοκινητο, λογω δρομων, θελω μινιμουμ 45 λεπτα τη μερα για να παω, κανενα αλλο μεσο δεν εξυπηρετει κι επιπλεον το σχολειο ειναι το φουλ της κλικας,με αποτελεσμα να εχω προβληματα, απειλες και φασαριες αν αργησω εστω και 5 λεπτα-που δε μπορω να κανω κατι γι' αυτο, δεν ελεγχω την κινηση στους δρομους και δεν προκειται να τρεχω σαν την τρελη με κινδυνο να σκοτωθω για να μη χασουν 5 λεπτα μαθημα!Εκφοβισμος στο εργασιακο περιβαλλον...δεν αποτελει λογο για βελτιωση/αλλαγη θεσης; Ξερει κανεις;
Ο αναπληρωτής καλύπτει συγκεκριμένο λειτουργικό κενό για μία σχολική χρονιά. Σύμφωνα με τη λογική αυτή δεν δικαιούται βελτίωσης.
Στη θέση σου θα ξεκινούσα νωρίτερα για μη δινω " δικαιώματα" στις κλίκες. Φέτος στο σχολείο μου γίνεται της κλίκας! Υποστηρίζονται μεταξύ τους και άδικο να έχουν. Έτσι είναι παντού. Δυστυχως. Έχω άπειρα παραδείγματα να σου παραθέσω. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι, όντως, θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Σχεδόν παντού είναι έτσι (υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις πάντως, με συλλόγους-υποδείγματα). Κι εγώ τις ίδιες αποστάσεις κάνω φέτος και προσπαθώ να φεύγω πάντα νωρίτερα, λαμβάνοντας υπόψη μου τυχόν καθυστερήσεις στον δρόμο, όπως πιθανό έλεγχο από την τροχαία ή άλλα απρόοπτα. Για να μην τους δώσω πάτημα να πουν οτιδήποτε.Το πιο ενοχλητικό είναι όμως, πέραν της μουρμούρας, να σου δημιουργούνται πρακτικά προβλήματα, π.χ. στη διαμόρφωση του προγράμματος, στα "χωσίματα" και λοιπά. Εκεί, οι κλίκες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για δική τους εξυπηρέτηση. Άντε να τα βάλεις τότε μαζί τους. Πρέπει συνέχεια να τσακώνεσαι και να γίνεσαι ο κακός... Όσο για την αίτηση για βελτίωση θέσης, στον δικό μου νομό τουλάχιστον, σου λένε να γράψεις τυπικά έναν λόγο. Εάν γίνει μετέπειτα φάση και βρεθεί κάποιος να σε αντικαταστήσει, συνήθως δεν κολλάνε στον λόγο, σε καλούν και εφόσον εξακολουθείς να το θες, φεύγεις και πας αλλού.
εντός του νομού ή και σε άλλο νομό;
Ειναι ενα σημειο που αν κολλησει-και παντα κολλαει-τελειωσε. Το να ξεκινησω νωριτερα απλα σημαινει οτι θα ειμαι περισσοτερη ωρα κολλημενη εκει!