0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχεις δίκιο. πέρυσι είχα εισόδημα από τέτοιες υπηρεσίες πάνω από 6.000
Και κάτι ακόμη η γυναίκα μου έχει σπίτι στο όνομα της το οποίο έχει τεκμαρτό γύρω στα 10 χιλιάρικα το οποίο καλύπτω εγώ μάλλον με το δικό μου εισόδημα Αυτό επιρεαζει ;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι άλλαξε και η γυναίκα σου πρέπει να πάρει επιστροφή 500 ευρώ και όχι να πληρώσει 100. Προυπόθεση η γυναίκα σου να έχει κάτω από 6000 πραγματικό και κάτω από 9500 τεκμαρτό εισόδημα. Κάνε τροποποιητική αφού δε μας άκουσες που σου λέγαμε να περιμένεις και να μην κάνεις οριστική δήλωση. Δεν πειράζει πάντως, απλά την επιστροφή θα την πάρεις πολύ αργότερα από μας. Και επειδή τα μπέρδεψες και πλήρωσες ήδη και το φόρο, πήγαινε καλύτερα σε λογιστή. Αξίζει να δώσεις 20 ευρώ αν είναι να πάρεις πίσω 500+100 που πλήρωσες ( η σύζυγός σου θα τα πάρει δηλαδή αλλά εσύ κάνε την πάπια! )Επίσης οι υπόχρεοι άνδρες να ξέρουν ότι ο φόρος βγαίνει στο εκκαθαριστικό ανά ΑΦΜ, ξεχωριστά δηλαδή για τον υπόχρεο άντρα και για τη σύζυγό του. Αυτό για να μην πιάνεστε κορόιδα !
Το ίδιο λέμε.Αν είναι να σου επιστρέψει η εφορία π.χ. 500 ευρώ και χρωστάς ΕΝΦΙΑ π.χ. 200 ευρώ, τότε αυτά θα συμψηφιστούν.500-200=300 ευρώΔεν θα πληρώσεις δηλαδή τον ΕΝΦΙΑ και θα σου χρωστάει ακόμα η εφορία 300 ευρώΌπως και να το δεις τα ποσά συμψηφίζονται...
Αφού όλα περασμένα τι να πάω στον λογιστή να μου πάρει 100
Εγώ λέω ότι αυτό γινόταν ως ποινή και όχι ως εξυπηρέτηση.Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα ισχύει το φθινόπωρο αλλά επειδή ο ΕΝΦΙΑ πληρώνεται με δόσεις από τον Οκτώβριο και μετά δεν ξέρω ποιος θα θυσιάσει την επιστροφή του φόρου για να προπληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.