0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω peponaki αν το κατάλαβες, αλλά ο asep2008 λέει ότι εσύ δεν θα διοριστείς. Εκτός και αν έχεις απόφαση από το Στε στο ονομα σου...
Δεν ξερω αν εσυ δεν το καταλαβες,μιλουσα γενικα. Δεν αναφερθηκα σε μενα και τον εαυτο μου.
Δηλαδή εσύ έχεις απόφαση από Στε? Όχι. Κανείς ακόμη δεν έχει.
To θεμα δεν ειναι αν εγω προσωπικα εχω αποφαση. Εγω προσεφυγα αργα σχετικα και δε γνωριζω καν τι μελει γενεσθαι. Οι πρωτοι δικαιωθεντες ομως θα διοριστουν αργα η γρηγορα και με τις ευλογιες του Στε. Καποιοι σιγουρα θα αποκλειστουν. Απλως τοσα χρονια φαινεται ξεκαθαρα οτι διορισμοι με πολιτικη βουληση δεν θα γινουν, κακα τα ψεματα. Η ιστορια θυμιζει πια τον ψευτη βοσκο. Επισης αν ειχαν την προθυμια να διορισουν θα διοριζαν αμεσως με χαρα και αυτους τους ελαχιστους που δικαιωθηκαν χωρις "νουμερα" και αλλους 5.000-6.000 χωρις ζορια με ενα νεο ασεπ οπως αλλωστε γινοταν και στο παρελθον.
Επισης αν ειχαν την προθυμια να διορισουν θα διοριζαν αμεσως με χαρα και αυτους τους ελαχιστους που δικαιωθηκαν χωρις "νουμερα" και αλλους 5.000-6.000 χωρις ζορια με ενα νεο ασεπ οπως αλλωστε γινοταν και στο παρελθον.
Νομίζω myrtw86 πως οι μέχρι τώρα δικαιωθέντες έχουν απόφαση στα χέρια τους που βασίζεται στην 527 του ΣτΕ...
πρεπει να το συνειδητοποιησεις.Η διοικηση υποχρεουται σε συμμορφωση!!!και αυτο κανει και θα κανει!!!!
Myrtw86 Αφού δεν ξέρεις τους νόμους τι μιλάς ; Ψάξε πρώτα και μετά πες την άποψη σου . Όχι λόγια του αέρα !
Myrtw86 Αν ειςαι με αυτούς που κέρδισαν δικαστικά ρωτά τον δικηγόρο σου να σε ενημερώσει διαφορετικά δεν σε απασχολεί τι θα γίνει .