0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
o διορισμοσ απο τις δικαστικες αποφαεισ ειναι θεμα χρονου,αργα η γρηγορα θα γινει,ειτε αυτο αρεσει ειτε οχι.Αυτα.
To ελπιζω...ωστοσο αυτο δεν πρεπει να μας κανει να ξεχασουμε την εχθρικη σταση του Υπουργειου και κυριως "αλλων"...η οποια μεχρι στιγμης συνεχιζεται...και για αυτο οι δικαιωθεντες εχουν προσφυγει ουσιαστικα στο ΣτΕ για συμμορφωση με αυτες τις αποφασεις...Εκτιμω δε οτι αποφασεις θα υπαρξουν μετα την τελεσιδικια στο ΣτΕ....και κυριως μετα τις εκλογες δυστυχως....
εχθρικη στάση του υπουργείου? Ακόμη κ τωρα.?νομίζω ότι ο υπουργός είπε ότι όσοι έχουν δικαστικές αποφάσεις διορίζονται.. από την στιγμη που δεν έγινε έφεση, ο διορισμός θα γίνει.. τώρα το πότε δεν ξέρω.. θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πάει μετά τις εκλογές τόσο αργά. Θα δείξει.
Όπως πολύ σωστά είπε κ ένας συνάδελφος,don't feed the trolls.Μην ασχολείστε,μην απαντάτε σε κακοήθειες.Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση.Ο χρόνος θα δείξει σύντομα τι ισχύει τελικά.Καλη συνέχεια!
Όσοι θέλετε να ζείτε στον κόσμο σας και να νομίζετε ότι επιβαλεστε στους άλλους σαν ξερόλες οκ. Ζήστε στον κόσμο σας. Άλλωστε σύμφωνα με εσάς θα έπρεπε εδώ και πολυυυύ καιρό να ήμασταν διορισμενοι.Πάμε τώρα στην πραγματικότητα: Η αίτηση συμμόρφωσης εξετάζεται μέσα σε 6 μήνες. Ουσιαστικά πρόκειται για αλλη μια απόφαση η οποία θα πιέσει το υπουργείο να συμμορφωθεί (κανονικά ορίζεται εισηγητής, δικάσιμος και βγαίνει απόφαση). Κανένα υπουργείο δεν πρόκειται να διορίσει πριν την εκδίκαση αυτή. Οπότε πάμε για άλλο ενα 6μηνο στο περίμενε.Ναι, βλέποντας αυτά τα κοράκια (αδεδυ, εεφ, κτλ) να ζητάνε την εφαρμογή των αποφασεων, καταλαβαίνει κανείς ότι το πράγμα πηγαίνει μάλλον καλά, καθώς ως πάγια και φαιδρή τακτική τους περιμένουν να πουν στο τέλος ότι χάρη στην πίεση τους θα έχει γίνει ό,τι έχει γίνει. Συμπέρασμα: υπομονή, καθώς το πράγμα ακόμα αργεί (κυκλοφορούν φήμες ότι το υπουργείο θέλει να το συνδυάσει με ανακοίνωση αριθμού μόνιμων διορισμών προϋπηρεσιών, για να μετριασει τις αντιδράσεις).
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Άρα όπως παραδέχονται και οι "γκουρού" της υπόθεσης, πάμε για 6μηνο καθαρά. Καλά Χριστούγεννα δλδ και βλέπουμε. Τα άλλα για ιλαρά (φλύκταινες βέβαια ήθελες να γράψεις) κράτα τα για σένα. Όπως έχεις καταλάβει οι πληροφορίες μου είναι δικηγορικές και έχω προσφύγει. Απλά έχω μάθει να αντικρίζω την πραγματικοτητα και να μην παραπληροφορώ με ανούσιους πανηγυρισμούς.
Σε εμενα μου ειπε απο την αρχη οτι θεωρει το 1 ετος απο την εκδοση της αποφασης...Δεν νομιζω να αλλαξε κατι απο τοτε...Προσωπικα οτιδηποτε περα απο τα 2 ετη το θεωρω παρακινδυνευμενο...