0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
AMHN ελπιζω μεχρι τέλουσ του μηνα,αρχσ του επομενου να γινει κατι
Όχι, θα αργήσει... Αλλά και εγώ πιστεύω ότι οι σιχαμένοι σιγά - σιγά σπεύδουν να καρπωθούν από κάτι θετικό...
εχεις πληροφοριες γι αυτο που λες?η ειναι δικη σου εκτιμηση?
Παιδιά καλησπέρα!Έχω προσφύγει και γω τον Αύγουστο του 2017 αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για την δική μας προσφυγή. Πάντα οι προσφυγές καθυστερούν τόσο; Μήπως γνωρίζετε πόσο καιρό μπορεί να πάρει η όλη διαδικασία; απ' οτι κατάλαβα όσοι δικαιωθήκατε είχατε προσφύγει απο το 2015 περίπου..μήπως επειδή υπάρχει δεδικασμένο θα κινηθεί πιο γρήγορα η δική μας διαδικασία; ευχαριστώ και καλό διορισμό σύντομα!
Δεν θα ναι τόσο γρήγορο...Κάτσε να τελεσιδικησουν και οι αιτησεις συμμορφωσης... Και οι αγωγές...
Αυτο θα πάρει τρεις μήνες στην καλύτερη των περιπτώσεων, τουλάχιστον για την αίτηση συμμόρφωσης. Όποτε δεν μάς βλέπω νωρίτερα από τα Χριστούγεννα να διορθωθεί διοριζομαστε.
Γεια σας...Ο δικηγορος σας τι λεει για αυτην την καθυστερηση? Παντως εμενα μου φαινεται μεγαλο το διαστημα αυτο...Εχετε υποψη οτι τον Αυγουστο του 2017 μπορει να εχει παρελθει το ευλογο χρονικο διαστημα για να γινει δεκτη η προσφυγη...
καλημερα koctas ,μετα απο παρομοια συζητηση που καναμε εδω στο φορουν, τηλεφωνησα εγω στο δικηγορικο να ρωτησω το συγκεκριμενο, γιατι δηλαδη αργει τοσο να οριστει η δικασιμος και δεν εξεφρασαν καμια απολυτως ανησυχια! Εσυ γνωριζεις οτι εφοσον εχει παρελθει το ευλογο διαστημα δεν γινεται δεκτη η προσφυγη και δεν οριζεται δικασιμος; αυτο μπορεις να το απαντησεις με σιγουρια; γιατι αυτο καταλαβαινω εγω οτι εννοεις! ( ναι μπορει να εχει παρελθει το ευλογο το Αυγουστο του 2017 δεν αμφιβαλλω, ομως δεν πρεπει να οριστει δικασιμος πρωτα και επειτα στο δικαστηριο να ανακοινωθει κατι τετοιο;)
Tι είναι αυτά που λες, μπορείς να μας εξηγήσεις; Τι αιτήσεις συμμόρφωσης εννοείς; Ποιός σου μίλησε γι' αυτά τα πράγματα και πώς γνωρίζεις ότι τα πράγματα έχουν οδηγηθεί εκεί; Δεν γίνεται να "πετάς" κάτι και να μην το εξηγείς!Κι όσο για τις αγωγές, δεν επηρεάζουν το θέμα των διορισμών των δικαιωθέντων! Έτσι γνωρίζω.
Ετσι ειναι...το δικο μας γραφειο προχωρησε στην επιτροπη συμμορφωσης του ΣτΕ...τωρα ποσο θα κανει για να βγει κατι δεν γνωριζω...