0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mετά από επικοινωνία με δικηγόρο που χειρίζεται θέματα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ και σε ερώτημα για το αν μπορεί τώρα να προσφύγει κάποιος -πολύ περισσότερο αφού υπάρχει πια και θετικό δεδικασμένο με τις πρόσφατες αποφάσεις- η απάντηση ήταν πως όχι, αφού έχει παρέλθει πια κάθε έννοια εύλογου χρόνου.
Οκ δεν ήξερα ότι αύριο θα βγουν κάποιες ή έστω μία. Εμένα μου είχαν πει την προηγούμενη βδομάδα ότι θα έβγαιναν τις επόμενες μέρες γενικά. Πάντως το περιεχόμενο δεν το γνωρίζουν ήδη από τις προηγούμενες που βγήκαν πριν λίγες μέρες ?
Δυστυχώς οι αποφάσεις κινούνται σε ένα πλαίσιο γενικής διατύπωσης, αφήνοντας στο υπουργείο την ευχέρεια να διαχειριστεί όπως αυτό νομίζει το ζήτημα.Οι αποφάσεις δεν είναι ονομαστικές, που θα ήταν μια ξεκάθαρη, κρυστάλλινη δικαστική νίκη - δικαίωση, οπότε τώρα τρέχα γύρευε. Επίσης, το υπουργείο έχει δικαίωμα να προσφύγει σε ανώτερο βαθμό οπότε η υπόθεση θα πάει 2-3 χρόνια πίσω...Όλα τώρα θα εξαρτηθούν δυστυχώς από το σκεπτικό και τις νομικές ενέργειες του Υπουργείου και η βαλίτσα θα τραβήξει κι άλλο.Σίγουρα ένα νομικό κεκτημένο υπάρχει, χωρίς όμως να μπορούμε να μιλήσουμε για ξεκάθαρη δικαίωση "εδώ και τώρα"
Σε καταλαβαινω με σειρα 2000 στους νηπιαγωγους...εξηγειται η στεναχωρια για τους δικαιωθεντες...
Συνάδελφε πριν από τρία χρόνια άνοιξα αυτό το θέμα και έχω διαβάσει πολύ ψέμα. Κάποια στιγμή βαρέθηκα να γράφω. Απλά γελούσα και περίμενα την σίγουρη δικαίωση... Αλλά ακόμα και τώρα δεν εγκαταλείπουν! Πάντα να εξετάζεις τα κίνητρα αυτού που λέει ή πράττει κάτι... Επί της ουσίας, η επίσημη ενημέρωσή μας άλλα λέει...
Ώρες - ώρες ντρέπομαι που γράφω εδώ μέσα.Απαξιώ καν να απαντήσω.