0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορει να γινει αιτηση ακυρωσης διορισμου οπως σου εχει πει ο Χατζηφωτης proyperesia...
Οι δημόσιοι υπάλληλοι απολύονται για συγκεκριμένους λόγους: αν καταργηθεί η θέση στην οποία υπηρετούσαν, αν πιαστούν να κάνουν ιδιαίτερα (για τους εκπαιδευτικούς), αν κλέψουν, αν λερώσουν το ποινικό τους μητρώο γενικότερα κλπ.Δεν καταλαβαίνεις πάντως με τίποτε: μπορεί κάποιος να ζητήσει ακύρωση του διορισμού του ίδιου του εαυτού; Κοίταξε πόσοι χιλιάδες συνάδελφοι είναι επιτυχόντες και στους 3 ΑΣΕΠ και μετά να υποστηρίζεις ό,τι αβάσιμο και σαθρό θέλεις!
Δηλαδή όσοι ήταν στο 24+ΑΣΕΠ είχαν γράψει 55 ; Μιλάς σοβαρά ; εγώ είπα ότι είναι μπούρδες αυτό που κοινοποίησε ο Δικηγόρος !! Να δούμε τι ακριβώς θα γράφει η απόφαση !!
η δικηγόρος του Χατζηφωτη μου είπε αιτηση αναίρεσης δεν ζητάς ακύρωση του ευαυτού σου αλλά άλλου που έχει λιγότερα μόρια ασεπ από εσένα
Όσοι είχαν γράψει καλά και είχαν πολλά μόρια από τον γραπτό ΑΣΕΠ, έχουν ήδη προσφύγει, από τους πρώτους μάλιστα, γιατί έβλεπαν αυτό το συνεχές χάλι με τους αναπληρωτές και σκέφτηκαν (και πολύ ορθώς) να επιχειρήσουν να μονιμοποιηθούν μέσω της δικαστικής οδού!
Διορίστηκε κάποιος από αυτούς που δικαιώθηκε ; ή απλά έχει μια απόφαση και περιμένει ;
Οι ενδιαφερόμενοι θα πάνε την αίτηση στο υπουργείο ; Οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει !!
η δικηγόρος του Χατζηφωτη μου είπε αιτηση αναίρεσης δεν ζητάς ακύρωση του ευαυτού σου αλλά άλλου που έχει λιγότερα μόρια ασεπ από εσένα και διορίστηκε
Μεχρι την Παρασκευή οι πρωτες αποφασεις συμφωνα με κάποια δικηγορικα γραφεια...
Να περιμένουμε βρε παιδιά τι θα γίνει !! Γιατί δεν έχουν βγάλει στη δημοσιότητα κάποια από τις αποφάσεις αυτών που δικαιώθηκαν να τις δούμε ;