0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ με βάση αυτό που δημοσίευσε ο δικηγόρος και το κοινοποίησα πριν λίγο φαίνεται με τα Ελληνικά που γνωρίζω ότι δεν επιβάλλει κανέναν διορισμό στο υπουργείο !! Αυτή είναι η άποψή μου!! Μου μοιάζει περισσότερο με απόφαση για να δικαιώσει τα δικηγορικά γραφεία προς πελατεία . Το μέλλον θα δείξει !!
Μια άποψη έγραψα με βάση αυτό που διάβασα. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο ! Μακάρι το υπουργείο να απαντήσει σύντομα για να ξέρουν όλοι και να διοριστούν ή να μην ελπίζουν άδικα !
Να κοινοποιήσεις ολόκληρη την απόφαση, να την δούμε στο σύνολό της (γιατί εμείς δεν την έχουμε μπροστά μας), να μας εξηγήσεις πώς την βρήκες "πρόωρα", να μας πεις πού στηρίζεις την δική σου ερμηνεία και να μας απαντήσεις σε όσα σε ρώτησα: πώς δηλ. γίνεται η αποφαση του ΣτΕ να μην δεσμεύει το Υπουργείο να την εφαρμόσει, αλλά να το αφήνει στην κρίση του!Επιπλέον, να μας πεις πώς θα γίνει να δικαιωθούν τα δικηγορικά γραφεία κι όχι οι πελάτες τους!
Κοπελιά μιλάμε Ελληνικά ή όχι ; Κοινοποίησα αυτό που ο ένας από τους δύο δικηγόρους έδωσε στην δημοσιότητα και το χαρακτηρίζει ως απόφαση που θα διορίσει τους επιτυχόντες του 2008. Αυτός σαν δικηγόρος διάλεξε να δημοσιεύσει αυτό που προφανώς δικαιώνει τους πελάτες του. Μια απόφαση που δεν λέει ξεκάθαρα ότι επιβάλλεται να διοριστούν δεν με πείθει !!! Άποψή μου είναι και τίποτα παραπάνω !
Μα τι γράφεις; Όποιος θα προσφύγει μετά απο εμένα, θα ζητά την δική μου απόλυση ή την απόλυση του οποιουδήποτε προσφυγέντος δικαιώνεται τώρα; Εμείς που προσφύγαμε, ζητήσαμε την απόλυση κανενός (αν και θα έπρεπε); Είναι δυνατόν να σου είπε τέτοια πράγματα ο δικηγόρος;
Καλά ρε παιδιά μην υπερβάλουμε. Καταρχάς σκατοφάρες είναι όλες . Να δεις πως κάνουν οι γιατροί για μια εφημερία!!!!!
Τα δικηγορικά γραφεία δικαιώνονται γιατί πολύ απλά την χρησιμοποιούν για να έρθουν και άλλοι να κάνουν προσφυγές και κερδίζουν χρήματα !!
Δουλεύουν σήμερα τα δικηγορικά?