0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις ασχοληθεί καθόλου με τα δικαστήρια που έγιναν η μιλάς γενικά ;
Αρα 400 θεσεις δοθηκαν παρανομα. Αυτες οι θεσεις διεκδικουνται.
Ότι ένας νόμος ακυρώνεται, δε σημαίνει ότι όσοι τον ακολούθησαν είναι παράνομοι... αναδρομικά.
"Σας" είπε; Ποιοί είστε εσείς και σας τα είπε ο συγκεκριμένος δικηγόρος; Και αν δεν θέλεις να αποκαλύψεις λεπτομέρειες δημοσίως δώσε μου έστω σε πμ τον αριθμό του δικόγραφού σου για επιβεβαίωση, να ρωτήσω τον δικηγόρο ευθέως αν είπε κάτι τέτοιο.
Άσε τα δικόγραφα και τα χρεόγραφα...εμείς είμαστε αυτοί που ζητάμε αναδρομικό διορισμό και ο δικηγόρος μας είναι ο Χατζηφωτης γιατί δεν ρωτάς στο γραφείο του τι θα γίνει σε περιπτωση που κάποιος δικαιωθεί εκ των υστέρων και είναι πάνω από εσένα τι μπορεί να σου κάνει;
Πάντως, να μας απολύσει αποκλείεται!Δεν γίνεται για άλλους να υπονοείς ότι τους περιμένει η απόλυση (και μάλιστα για συναδέλφους που δικαιωματικά θα διοριστούν τώρα) και να γράφεις για όσους είναι ήδη εδώ και χρόνια διορισμένοι, με αντισυνταγματικό μάλιστα τρόπο ότι θα παραμείνουν στα σχολεία! Όχι, ό,τι μας συμφέρει και επιλεκτικά!
Δεν έχεις κάνει προσφυγή αλλά ξέρεις τα νομικά καθώς σας τα είπε ο δικηγόρος. Δεν είναι απόρρητα έγγραφα τα δικόγραφα. Δεν θα το δημοσιοποιούσα αν μου το έστελνες σε πμ. Επέλεξες να μην το κάνεις.Επί της ουσίας δεν θα παρέμβω παραπάνω στο παρόν θέμα καθώς δεν είμαι αμερόληπτος, απλά να αναφέρω τα εξής: νομικά δεν γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω ότι η σύζυγός μου είναι στην πρώτη σειρά προσφυγών και η μέχρι τώρα γραμμή ήταν ότι δεν ζητάμε την απόλυση κανενός, ζητάμε απλά την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μας. Σε κανένα δικόγραφο, σε κανένα ακροατήριο δεν ζητήθηκε από τον δικηγόρο απόλυση διορισμένου. Το αντίθετο. Η υπερασπιστική γραμμή του Υπουργείου ήταν "μας ζητάτε να απολυθούν διορισμένοι για να διοριστείτε εσείς; ".Και να κλείσω με μια απορία: πλέον, με την εντός των ημερών δημοσιοποίηση των αποφάσεων, θα συνεχίσετε κάποιοι να λέτε ότι θέλετε; Κοινός νους κυρίες και κύριοι. Μην αφήνετε κανέναν ανώνυμο να σας επηρεάζει. Απευθυνθείτε αρμοδίως, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.Καλή Χρονιά!
Ο δικηγόρος ουδέποτε ανεφερε ζητημα ανακλησης η ακυρωσης διορισμων.Μην παραπληροφορείτε!
Γεια σου ρε προϋπηρεσία που ήσουν φανατικός εναντίον του ΑΣΕΠ . Μάλλον ειςαι εκτός των αριθμών Γιαυτο καίγεσαι για απολύσεις ! Μεγαλύτερο παρτακια δεν έχω δει στη ζωή μου !