0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή είμαι ένας από αυτούς και κέρδισε διορισμό μέσω δικαστικών αποφάσεων δεν θέλω να απολυθεί κανένας από αυτούς που λέτε . Εγώ θέλω να διοριστώ δεν με νοιάζουν οι άλλοι .
Και αν σου πει δεν εχω λεφτα για διορισμους...τι θα πεις τοτε? Δεν πειραζει ας συνεχισουν την ζωη τους εκεινοι...προφανως...καρφωνοσαστε καποιοι...
oi αποφάσεις είναι εκτελεστές από τη διοικηση και πρεπει να συμμορφωθεί. Το θέμα είναι πως θα γίνει καραμπόλα μεταξύ των επιτυχόντων που δικαιώνονονται και θα δικαιωνονται για όσο ισχύουν οι πίνακες...άσε δε που δεν ξέρουμε τι θα βγάλει το ΣτΕ για ασεπ 2004 και 2006..αν λοιπόν δικαιωθεί ο 250 και διοριστεί τι γίνεται με τον 249 που θα δικαιωθεί πιο μετά; ο Χατζηφωτης μας είπε πως μπορεί να γίνει αίτηση ακύρωσης και να απολυθεί ο 250 π.χ. φαντάζεσθε καραμπόλα!!! να σε διορίσουν και μετά 6 μηνες ή ένα χρόνο να σε απολύσουν και να γυρίσεις και τους μισθούς....
Μάλλον υπάρχει μπέρδεμα. Δεν μπορεί να το πει αυτό γιατί το δικαστήριο τον υποχρεώνει να πάρει όσες θέσεις εξήγγειλε. Αν αυτός πήρε κι άλλους το δικαστήριο δεν το νοιάζει.
Ναι ενταξει τωρα ειναι ομως παρανομοι...Αν εγω κριθω παρανομος εχω συνεπειες... Αν αυριο δικαιωθουν χιλιαδες θα διοριστουν ?Η σταση πολλων εδω μεσα που ανεχονται την παρανομια εξηγει και την χρεωκοπια της χωρας...
Κανενας δεν ανεχεται την παρανομια συναδελφε. Απλα προσπαθησε να μπεις στην θεση ανθρωπων που ακολουθησανε πιστα νομους οπως ακολουθεις και εσυ και πολυ καλα κανεις. Η ελαφροτητα που αντιλαμβανομαστε καποια πραγματα μας εφερε ως εδω και ο παρτακισμος μας. Καλως η κακως ( προσωπικα θεωρω καλως) την λυση θα την δωσουν τα δικαστηρια σε ολα απο οτι φαινεται.
Prof75 δεν ξέρω αν σκέφτεσαι αυτά που λες . Δεν είπα να μη διοριστώ αφού κέρδισα το δικαστήριο αλλά δεν έχω τέτοιο Μάνος που έχεις εσυ . Μαζί με τον Προϋπηρεσία δεν ξέρω γιατί φωνάζετε . Είπε το υπουργείο ότι δεν θα μας πάρει ;
Δεν θα υπάρχουν χιλιάδες διορισμοί . Μέχρι ένα σημείο θα διορίζει από δικαστήρια .