0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΝ γνωρίζει κάποιος ας απαντησει σε αυτό. Επίσης, ότι εγινε-εγινε; Τώρα μπορεί να γίνει κάτι από όποιον δεν ειχε ήδη προσφύγει ή τελείωσε το θέμα;
Αν μπορω κατι να προσφερω.. σε συζητηση με τον Χατζηφωτη πριν κανω την προσφυγη μου εξηγησε πως ας πουμε πως διοριστηκαν με ΑΣΕΠ 100 σε μια ειδικοτητα και αλλοι 150 με 24-30 μηνα εμεις διεκδικουμε αυτες τις 150 θεσεις που κριθηκαν αντισυνταγματικες με την προυποθεση να αποδειξεις οτι εσυ εχασες τον διορισμο σου λογω αυτων των παρανομων διορισμων.. γι`αυτο και μου ζητησε χαρτι-βεβαιωση του ΑΣΕΠ για την θεση που πηρα στον διαγωνισμο του 2008 για να μπορει να το αποδειξει..
Ρε παιδια εμενα δε.μου ζητησε τετοιο χαρτι.Κιλαω για τον ιδιο δικηγορο.Μονο τα στοιχεια μου, τον ΑΣΕΠ με τον οποιο προσφευγω και την θεση.μου σε αυτον.Μπορεί αραγε να εκανε εκεινος αντι εμου την αιτηση στο ΑΣΕΠ για αυτη τη.βεβαιωση?
Από όσους συμμετείχαν στην προσφυγή με Χατζηφώτη, γνωρίζει κάποιος να μας πει πότε είχαν κατατεθεί τα συγκεκριμένα αιτήματα ακύρωσης/δικόγραφα για τα οποία βγήκαν οι αποφάσεις;
Υπάρχει ακόμα και σήμερα η δυνατότητα νέων αιτήσεων - προσφυγώνhttp://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/asep-ti-prepei-na-gnorizoyn-oi-epityhontes-ekpaideytikoi
Μη γράφεις ανακρίβειες. Το δικαστήριο δικαιώνει όσους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ έκαναν προσφυγή. Δεν δικαιώνει γενικά όσους είναι επιτυχόντες του ασεπ του '08 μέχρι κάποιο νούμερο. Αν αρνηθεί κάποιος από τους δικαιωμένους δεν καλείται κανένα άλλος απλά επειδή βρίσκεται μετά από αυτόν στον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του '08.