0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημοσίευση περίληψης απόφασης αναδρομικού διορισμού πέντε (5) εκπαιδευτικών, κλάδου ΠΕ02-Φιλολόγων, από το σχολ. έτος 2011-2012, σε εφαρμογή της αριθμ. 613/2016 αμετάκλητης απόφασης του Διοικ. Εφ. Αθηνώνhttps://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9F%CE%98%CE%9A4653%CE%A0%CE%A3-%CE%A8%CE%A5%CE%95?inline=true
δηλαδή για να καταλάβω: αυτές προσέφυγαν το 11 και η απόφαση βγήκε το 15; μετα 4 έτη; έκανε το διοικητικό εφετείο τόσο διάστημα; δηλαδή οι δίκες που έγινα την άνοιξη φέτος με Χατζηφώτη πότε θα βγουν; το 2021; γιατί ο Χατζηφώτης μας ειπε εντος του 17 η απόφαση...μας κοροϊδεύει;
Μας είπε; Ο Χατζηφώτης δεν έχει υποθέσεις 36μηνου... Έχει μόνο υποθέσεις αυτών των περίεργων των ΑΣΕΠιτών που θέλουν να φάνε τα διπλά των δυσπρόσιτων και να βάλουν πλαφόν στην προϋπηρεσία. Μου φαίνεται δεν έχεις αφήσει βάρκα για βάρκα που να μην πατάς ε; Όπως πολύ σωστά είπε η christine02, αυτές του είδους οι υποθέσεις έπαιρναν συνέχεια αναβολές μέχρι να βγει η 527.Υ.Γ. Να εύχεσαι να βγει εντός του 17 η απόφαση του Χατζηφώτη όπως λες, γιατί η άλλη σου υπόθεση, σε λίγες μέρες θα πάρει πάλι αναβολή.
καλά εσύ τον χαβά σου μιλάμε...
εγώ ρωτησα γιατί από το 11 και βγήκε το 16;
Όπως πολύ σωστά είπε η christine02, αυτές του είδους οι υποθέσεις έπαιρναν συνέχεια αναβολές μέχρι να βγει η 527.
δηλαδή για να καταλάβω: αυτές προσέφυγαν το 11 και η απόφαση βγήκε το 15; μετα 4 έτη; έκανε το διοικητικό εφετείο τόσο διάστημα; δηλαδή οι δίκες που έγιναν την άνοιξη φέτος με Χατζηφώτη πότε θα βγουν; το 2021; γιατί ο Χατζηφώτης μας ειπε εντος του 17 η απόφαση...μας κοροϊδεύει;
Σωστά κατάλαβες, συνάδελφε. Η proypiresia πατάει παντού κι ό,τι της "κάτσει"!Αλλά δε μου κάνει καμία εντύπωση, αφού έτσι είναι οι περισσότεροι: ο εαυτός μας και μόνο!