0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρκετοί άσχετοι και ανίδεοι έχουν εργαστεί και εργάζονται ως αναπληρωτές! Δε θα σου κάνω τη χάρη να παραμερίσω εγώ, για να ευνοηθούν κι άλλοι! Και σε λίγο το "ανέβασμα" στους πίνακες θα γίνεται με άλλους τρόπους, πιο αντικειμενικούς!Και ναι, μόνο ο διορισμός μου λέει κάτι και μόνο αυτός θα είναι η δικαίωση των κόπων και των προσπάθειών μου, όλα αυτά τα χρόνια! Ας κουραστούν κι ας κοπιάσουν και οι άλλοι, οι βολεμένοι που έχω προαναφέρει στα μηνύματά μου, κατά το ήμισυ και μετά ας απαιτούν διορισμό! Άσε που με την προυπηρεσία πλέον δε γίνεται να διοριστεί κανείς! Α, και κάτι φρέσκο που έμαθα! Διορισμοί εκπαιδευτικών θα γίνουν φέτος, αλλά πολύ λίγοι και αναζητείται το πλαίσιο και η φόρμουλα αυτών των διορισμών, όπως επίσης αναμένεται η απόφαση των ΣτΕ!
Κι εσύ, γιατί εγείρεις απαίτηση να διοριστείς και φωνάζεις συνεχώς πως θα σε αδικήσει το όριο στην προυπηρεσία; Σου υποσχέθηκε ποτέ κανείς πως θα γίνεις μόνιμη με αυτήν μόνο; Αποκλείεται! Αντίθετα, είσαι ευχαριστημένη με την αναπλήρωση και ζεις μια χαρά, χωρίς οικογένεια, παιδιά, σκοτούρες κλπ.! Και σκοπεύεις μάλιστα να το συνεχίσεις αυτό "το βιολί", γιατί δε βρίσκεις κάτι καλύτερο από δουλειά και γιατί θεωρείς πως μαζεύοντας προυπηρεσία, θα τους αναγκάσειες να σε μονιμοποιήσουν κάποια στιγμή! Όμως, όσοι διορίστηκαν έτσι, διορίστηκαν! Από 'δω και στο εξής, δεν "παίζουν" αυτά τα "κόλπα"! Όλοι οι υπόλοιποι είναι και θα είναι αναλώσιμοι για την οποιαδήποτε κυβέρνηση! Κάνε κανένα μεταπτυχιακό, μάθε κανά-δυο γλώσσες άριστα (αφού δεν έχεις και οικογένεια) και μετά βλέπουμε! Κι αν εν τω μεταξύ, ξαναγίνει γραπτός ΑΣΕΠ, διάβασε και γράψε καλύτερα, γιατί διαφορετικά θα σε προσπεράσουν κατά πολύ οι νεώτεροι συνάδελφοι και πάλι θα σου φταίνε οι άλλοι!
Δηλαδή όσοι ανεβαίνουν με προϋπηρεσία μετά από επιτυχία σε ασεπδεν ανεβαίνουν με αντικειμενικούς τρόπους; με τι ανεβαίνουν, με υποκειμενικούς; δεν θέλει κανείς να διοριστεί με προϋπηρεσία αλλά και με προϋπηρεσία...
ασεπ δεν θα γίνει για τα επόμενα χρόνια αδίκως περιμένεις...
Και άλλοι πάλι που ήταν σε ιδιωτικά, καθώς και οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι, εργάζονται κάθε χρονιά ως αναπληρωτές στις πρώτες τους επιλογές κι εμείς που κουραστήκαμε διαβάζοντας για γραπτό ΑΣΕΠ
Ωραία, μπράβο! Κουράστηκες και διάβασες αλλά δεν ήσουν διοριστέα. Την επόμενη φορά προσπάθησε περισσότερο! Προφανώς δεν ήσουν τόσο καλή!Αυτοί που ήταν σε ιδιωτικά από πού κι ως πού εξ ορισμού έχουν βύσμα; Γιατί τους τσουβαλιάζεις;Οι τρίτεκνοι κι οι πολύτεκνοι σου φταίνε. Το καταλαβαίνω, οι πολύτεκνοι παν κατευθείαν στην κορυφή του πίνακα. Να σου θυμίσω κι άλλους που παν στην κορυφή του πίνακα και δε τους αναφέρεις. Γιατί;
Παρά τα άριστά σου και όλα τα άλλα, παραμένεις όχι τόσο καλή ώστε να διοριστείς, αφού υπήρχαν καλύτεροι από σένα. Είτε σου αρέσει είτε όχι, έτσι είναι.Προσωπική πείρα σημαίνει ότι δούλεψες σε ιδιωτικό ή έστω ότι πήγες σε συνέντευξη και ενώ τους άρεσες και ενθουσιάστηκαν μαζί σου, προτίμησαν συγγενείς και άχρηστους.
Ελπίζεις ότι δεν είμαι, αλλά μάλλον απαντάς σ' αυτή συνάδελφε.Ευχαριστώ που ξεκαθαρίζεις πως όσοι τόλμησαν και έγραψαν καλύτερα από σένα δεν είναι καλύτεροί σου, αλλά τυχεροί. Εννοείται πως δεν υπάρχει καλύτερος από σένα. Το λήξαμε αυτό.Αυτά που λες για όσους θέλουν να διοριστούν κλπ, προφανώς έχουν να κάνουν με άλλους που τα υποστηρίζουν κι όχι με εμένα. Η δική μου μομφή αφορούσε και αφορά στο ΤΣΟΥ
Καλημέρα.Γνωρίζει κανείς ημερομηνίες δικάσιμων για Φεβρουάριο;