0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω μέσα ατον Ιανουάριο θα βγει η πρώτη απόφαση.
Μεταξύ των δικαιωμένων του άλλου δικηγόρου είναι και επιτυχόντες του 06; ή προγενέστερων του 08 ασεπ γενικα; γνωρίζει κανείς;
Οταν έδωσα στον ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2008 και είχα θέση γύρω στο 570 μαζί μου έδωσε και μία άλλη φιλόλογος που είχε μαζέψει τρελά μόρια από πρόσθετη. Αυτή ήταν λοιπόν ανάμεσα στους τελευταίους επιτυχόντες με σειρά 2800...... Είχε γράψει σε όλα σχεδον βάση( 56.....) Είναι λοιπόν διορισμένη με 24 μήνες χωρίς να έχει πάει ούτε 200 χιλιόμετρα μακριά απο το σπίτι της . Τώρα μετά από δύο χρόνια είναι δίπλα στο σπίτι της και με κοιτάει με ένα ύφος......................... Η μόνη δικαίωση για εμάς τους πλέον αδικημένους του ΑΣΕΠ 2008 είναι τα δικαστήρια και η καταβολή των τρελών αναδρομικών.........
Eχω πάει ωρομίσθια σε Ξάνθη (135χλμ) από το σπίτι μου, ωρομίσθια σε χωριό 5χλμ από τα σύνορα ( 150 ΧΛΜ) από το σπίτι μου και δύο φορές αναπληρώτρια μειωμένου ωραρίου στην ενισχυτική (90 και 80 χλμ αντίστοιχα) Φέτος ούτε στην ενισχυτική.
εσύ πως αξιοποίησες τη θέση 570, και επομένως τα αντίστοιχα μόρια στους πίνακες των αναπληρωτών αυτά τα 8-9 χρόνια;
Δεν με κάλεσαν άλλες χρονιές ούτε αρνήθηκα ποτέ. Στην Ξάνθη πηγαινοερχόμουν τέσσερις φορές την εβδομάδα δίνοντας το 2010-2011 18 ευρώ στο κτελ Ξάνθης με την έκπτωση που μου έιχαν κάνει 25 τοις εκατό . Όταν με κάλεσαν δεύτερη φορά ωρομίσθια στο Κάτω Νευροκόπι έιχα σειρά στον πίνακα 1000 και κάτι το 2012-2013. Μετά ξαναδούλεψα 2014 στην ενισχύτική με σειρά 1200 περίπου και 2016 πάλι στην ενισχυτική με σειρά 1300 και κάτι και φέτος με σειρά 1600 ΠΟΥΘΕΝΑ. Και να σκεφτείτε ότι δεν διορίστηκα με τον Ασεπ του 2008 για 0,50 επειδή δεν είχα κάθόλου προυπηρεσία.