0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πΠαρόμοιο ερώτημα έκανα και εγώ κι απάντηση δεν πήρα.Μην περιμένεις λοιπόν απάντηση.Αντίθετα πάρε τη λάσπη που σου αναλογεί....παλιόβυσμα, άκου να έχεις 60 μήνες....(φυσικά το τελευταίο είναι πλάκα)
για να καταλάβω..όσοι έχουν 2 επιτυχιες στον ΑΣΕΠ ,αλλά όχι του 08, 50-60 μηνες προυπηρεσια οι οποιοι αποκτηθηκαν με τα μορια των δυο επιτυχιών του διαγωνισμου, είναι βύσματα ή όχι ;
αν η προϋπηρεσία σου προήλθε από υψηλή βαθμολογία σε ασεπ τοτε είσαι από αυτούς που υπέστησαν κλοπή, από αυτους που αν δεν υπήρχαν τα παράθυρα θα ήταν διορισμένοι με το σπαθί τους, αρα δικαιούσαι να προσφύγεις μαζι μας και να διεκδικήσεις τον διορισμό σου.
Τα είπες όλα με μια φράση...
...ο τελευταιος διοριστεος crown των ΠΕ03 , το 09, ειχε μαζι με τις προσαυξησεις 62,5 αν θυμαμαι καλα,φαντάσου αυτοί που απλά πέρασαν τη βάση πόσο είχαν......το επιχειρημα της υψηλης βαθμολογιας δεν παιζει....δηλαδή εγω που έγραψα 70 το 07, είμαι καλύτερος ή χειρότερος απ αυτον που πέρασε με 55-56 τη βαση το 08 ; ...δεν ειναι σοβαρα πράγματα αυτά και σιγουρα μη συγκρίσιμα...
Πολυ συγκινητικα ολα αυτα..Δε καταλαβαινεις οτι συγκυριακα ησουν 0,5 απο τον τελευταιο διοριστεο..θα μπορουσες να εισαι 2,5 η 3,5...Δε σημαινει κατι αυτο..Γι αυτο Ο ασεπ δεν αξιζει..βασιζεται στην τυχη και η κυβερνηση μας το εχει καταλαβει..ασε που απαξιωνει και τα πτυχια μας..