0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακριβώς ετσι είναι τα πράγματα, για ελάχιστες θέσεις μη διοριστέος, χαρτια καθε χρονο όλη η ελλαδα και ουτε μια ωρα ωρομισθία, δεν ξερω τι γινόταν σε άλλες ειδικότητες αλλά στους πε11 γινόταν χαμός. ρίξε μια μάτια στους πινάκες και πες μου σε πιον λογικό άνθρωπο σε πιο ευρωπαικό δικαστήριο θα πατε να τα δείξετε αυτα τα πράγματα.... και θα σας δωσει δίκιο, οταν αναπληρωτές ξεπετάγονται χωρίς τίποτα, κανε εναν κοπο να δεις τους πίνακες και να το δείξεις και στο δικηγόρο σου.
εγω γι αυτό έχω πει οτι ο κουρακης δεν γνωρίζει, διαφορετικά θα ένιωθε ντροπή.τέλος πάντων, τέτοια γινόταν.τωρα μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε αυτα που μας στέρησαν και αυτό έχει σημασία.
Τι να λεμε, τωρα εδω στα αθλητικα σχολεια η μοριοδοτηση ηταν σχετικη με εντοπιοτητα και παλαιοτητα πτυχιου κ δηθεν συμβολαια σε ομαδες....Ειλικρινα απιστευτη μοριοδοτηση...Υπηρχαν δηλαδη διαφορετικες διαδικασιες προσληψης.Κ μιλαμε για 800 με 1000 αναπληρωτες το χρονο.Ιδιαιτερα υψηλο νουμεροΠως να δουλεψει ο Ασεπιτης μετα οταν μπροστα του ειχε ολους αυτους οι οποιοι καθε χρονο τσιμπουσαν 8-9 μοριακια.Κ το τραγικο ηταν οτι ενω προσλαμβανοταν με τις παραπανω διαδικασιες στα αθλητικα γυμνασια για 12-13 ωρες, επειδη προσλαμβανοταν ως αναπληρωτες επρεπε να συμπληρωσουν το ωραριο στην πρωτοβαθμια....Δλδ ολα για παρτη τουςΑφηστε ηταν αηδια η ολη κατασταση...Αυτα τα ξερει ο κυριος Κουρακης;Αλλα θα τα πουμε στα δικαστηρια...
Αυτά να τα λύσουν οι γυμναστές. Γιατί πρέπει να αφορούν όλους τους κλάδους;;; Επίσης τοσα χρόνια οι διαμαρτυρίες σας που ήταν; Στο ίντερνετ;;; και μεταξύ σας στην παρέα σας;;;
Παιδιά, αυτό είναι σοβαρό ζητούμενο και πρέπει να συμπεριληφθεί στην επιστολή μας: δεν είναι μόνο αυτοί που δεν διορίστηκαν γιατί τους πήραν τη θέση οι έχοντες προϋπηρεσία. Είναι όλοι αυτοί που με πολύ υψηλές βαθμολογίες δεν κατάφεραν να δουλέψουν ούτε μία φορά ως αναπληρωτές, γιατί οι πίνακες αναπληρωτών συντάσσονται με τον πλέον αντισυνταγματικό τρόπο, κατακρεουργώντας τη βαθμολογία του ΑΣΕΠ και στοιβάζοντας τους επιτυχόντες πολύ πιο κάτω από κάποιους που δεν συμμετείχαν ποτέ στο διαγωνισμό. Και δεν μπορεί ο Κουράκης να αποθεώνει την προϋπηρεσία που κάποιοι απέκτησαν χωρίς διαγωνισμό, ενώ κάποιοι ήταν υποχρεωμένοι να δουλεύουν άπειρες ώρες εκτός εκπαίδευσης, γιατί το (παράτυπα δομημένο) σύστημα προσλήψεων τους έκλεινε μονίμως την πόρτα.
μα τι λες τώρα; απευθύνεσαι σε κόσμο που δεν έχει μπει ποτέ σε σχολέιο. εργαζόμουν σου λέω με ωρομίσθια στις Κυκλάδες που δεν ήταν ούτε βύσμα ούτε τίποτε σε σχολέιο όχι αθλητικό εβαζε επιλογές που οι άλλοι δεν έβαζαν ή όταν τους καλούσαν αρνιόντουσαν για διάφορους λόγους-δεν ξέρω,τι,σεβαστοί, κι όσοι δέχονταν να πάνε ήταν και ξεπεταγμένοι από το τίποτε; ....όλοι από το τίποτε ξεπεταγμένοι; φέτος είδες πόσοι κλήθηκαν από τον πίνακα γ αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου; αυτοί τι είναι βύσματα; η προϋπηρεσία τους να σβηστεί; στον καιάδα κι αυτοί;
Το αν το θυμηθήκαμε αργά ή όχι θα φανεί από την πορεία των διεκδικήσεών μας. Επίσης μην ορκίζεσαι ότι το υπουργείο θα αγνοήσει την απόφαση του ΣΤΕ. Δεν είναι τόσο ανόητοι όσο νομίζεις.