0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε τα κόμματα τα ανέφερα τυχαία. Απλά επειδή ξέρω αρκετά πίστεψε με από τα άπλυτα του Υπουργείου... για τις βρώμικες προϋπηρεσίες του... (Σχολεία Φυλακών, Σιβιτανίδειος, Εκκλησιαστικά Σχολεία, Αθλητικά...) λόγω απόσπασης γνωστού συναδέλφου στο αντίστοιχο τμήμα του Υπουργείου... πράγματα που δεν φαντάζεται ο νους σου... βγάζω έξω τα κόμματα που κυβέρνησαν γιατί έχουν τόσες αμαρτίες που δεν μπορούν να υποστηρίξουν την εφαρμογή νόμων . Δεν υπερασπίζομαι κανένα κόμμα... ωστόσο φαντάζομαι γιατί δεν έχεις σε ιδιαίτερη εκτίμηση και δεν συμπαθείς τον Καρκατσουλη... όταν μάλλον αυτός μιλάει για αξιοκρατία και ΑΣΕΠ μάλλον ανεβάζεις πυρετό...
εσύ θες να διοριστείς ως ασεπ επιτυχών ή ως ασεπ +προϋπηρεσία; με μπερδεύεις...γιατί επικαλείστε την απόφαση του ΣτΕ που λέει ασεπ επιτυχόντες...την προϋπηρεσία δεν βλέπω...
Δε μου απαντάς όμως... Ένα ένα όπως στα ρωτάω μπας και βγάλουμε άκρη. (Χωρίς διάθεση κόντρας)
όπως επίσης να απαντησει και σε μένα ως επιτυχων δυο φορες με πολύ καλή σειρα καταταξης παρα πολύ καλή θα έλεγα!!!!δεν με έχουν καλέσει ποτέ ούτε αναπληρώτρια ούτε ωρομίσθια.γιατί λοιπόν τετοια αδικία...εγώ που δεν είχα κάποιον να χωθώ στα αθλητικά στα εκκλησιαστιακα γιατι δεν ξέρω στο κλάδο σας αλλά στο δικό μας μόνο έτσι μπορούσε να μαζεψεις μόρια κανεις, γιατι να μην μπορώ να δουλέψω? Εδωσα ΑΣΕΠ και θα ξαναεδινα για να δουλέψω αλλά αμα είσαι 1 θεση κάτω από τον τελευταιο διοριστεο καιγεσαι.....
πε 11 φυσικής αγωγής; ήσουν 1 θέση κάτω από τον τελευταίο διοριστέο και δεν δούλεψες ούτε ωρομίσθια; οι κάτω από εσένα δούλευαν;
Συνάδελφοι το μεγάλο πάρτι δεν γινόταν στην αναπλήρωση. Ουσιαστικά για πολλούς ο διαγωνισμός ήταν διακοσμητικός. Το πάρτι γινόταν στην ωρομισθία που σε οδηγούσε στην αναπλήρωση. Υπήρχε βέβαια και τα σούπερ βύσματα που έκοβαν δρόμο (πχ. τον δρόμο του θεού - βλ. Αθωνιαδα Πατμιαδα) στα οποία και κέρδιζες μόρια αναπληρωτή και αυτά μετρούσαν και διπλά. Αυτό τον τρόπο θα τον ονόμαζα την μεγάλη λεωφόρο του βύσματος που μπορούσες να εισπράξεις του καρπούς του ρουσφετιού σου (και όχι του κόπου σου λόγω ΑΣΕΠ) πολύ σύντομα.