0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισορροπια σαφεστατα θα πρρπει να υπαρξει μεταξυ προυπηρεσιας και επιτυχιας ασεπ.
Ισορροπια σαφεστατα θα πρρπει να υπαρξει μεταξυ προυπηρεσιας και επιτυχιας ασεπ. Θεωρω οτι ολοι θα πρεπει να καταλαβουμε 2 πραγματα. 1ον οτι ολοι ειμαστε ενα ,θελουνε διορισμους. 2ον οτι συμφωνα με αποφαση του στε οσο " παρανομοι" ειναι αυτοι απο προυπηρεσια αλλο τοσο "παρανομοι" ειναι αυτοι που πηραν προσαυξηση απο προυπηρεσια και διοριστηκαν μεσω ασεπ χωρις να εχουνε προηγουμενη επιτυχια ασεπ συμφωνα με ν. Αρσενη. Οποτε συναδελφοι ολοι μην ανοιγουμε φαυλο κυκλο. Ο καθενας ας πραξει αυτα που νομιζει. Θα παρακαλουσα να μεινουμε ολοι μαζι και εγω εντος θεματος πια. Ευχαριστω
Είμαι απόλυτα σύμφωνη, όπως έχω προαναφέρει, στο να κάνουμε κάτι συλλογικό διεκδικώντας δικαίωση για το θέμα μας, τόσο με επιστολή, όσο και με τη φυσική μας παρουσία στο υπουργείο. Μόλις διάβαζα ότι η ΠΕΑΕ, μετά τη συνάντηση κἀποιων -λίγων- μελών το Σάββατο στα γραφεία της ΟΛΜΕ, όπου ασφαλώς δεν έγινε καμία νύξη για προσμέτρηση της βαθμολογίας του ΑΣΕΠ (δεν αναφέρθηκε καν η λέξη ΑΣΕΠ στη γραπτή ανακοίνωσή τους) ετοιμάζεται για συνάντηση με τους υπεύθυνους στο υπουργείο. Ναι, και αυτοί θα μας εκπροσωπήσουν ζητώντας τα κριτήρια προσλήψεων να είναι ΜΟΝΟ το πτυχίο και η προϋπηρεσία.
Ανεξάρτητα από τις προσφυγές, συμφωνώ να κάνουμε κάτι συλλογικό πρέπει η επιτυχία ασεπ να ληφθεί υπόψη στο νέο τρόπο που υφαίνεται (βλέπε κουρελού νομοσχέδιο) κανείς δεν μας εκπροσωπεί....... πως προτείνετε να το ξεκινήσουμε; πρέπει να κινηθούμε άμεσα