0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αξιοκρατικό τους βύσμα ήταν ο υφυπουργός παιδείας, ο Λυκουρέτζος, που τους αναγνώρισε την προϋπηρεσία στο παιδείας, λίγο πριν από τις εκλογές του 2007. Φήμες λένε ότι ανάμεσα στους ΟΑΕΔίτες ήταν η γυναίκα του. Αυτό όμως για το οποίο είμαι σίγουρη είναι ότι κάποια κορόιδα που δώσανε τότε διαγωνισμό κατρακύλησαν στον πίνακα!
Μήπως οι εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ εργαζόταν σε άλλο κράτος;Σε δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση εργαζόταν , και καλά έκαναν και τους αναγνώρισαν την προυπηρεσία.Όποιος δεν συμφωνεί να πάει στα δικαστήρια να βρεί δίκιο όπως το βρήκαν οι του ΟΑΕΔ.
Αρχές φθινοπώρου εδώ μέσα γράφανε κάποιοι οτι θα γίνει ΑΣΕΠ .'Ελεγα θα γίνουν εκλογές.Τελικά εγώ είχα δίκιο.Σήμερα οι ίδιοι που λέγανε για ΑΣΕΠ το φθινόπωρο λένε οτι με την απόφαση του ΣΤΕ θα δουλεύουν μόνο οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ.Εγώ σας λέω πάλι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.Οι νέοι μόνιμοι διορισμοί θα γίνουν με νέο σύστημα.Στους πίνακες διορισμών θα υπάρχουν άτομα με προυπηρεσία και άτομα με επιτυχία στον ΑΣΕΠ.Ο νόμος 3848 καταργείται,νέος ΑΣΕΠ δεν γίνεται.
Εκλογές γίνανε χωρίς να το περιμέμενει κανένας, ούτε και ο Σύριζα, μετά τις αποκαλύψεις Χαϊκάλη. Το ΣτΕ δεσμεύει όλες τις κυβερνήσεις, ακόμα και αν μετά από ένα μήνα έχουμε πάλι ΝΔ..... Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω πιο θα είναι αυτό το νέο σύστημα διορισμού που δεν θα αντίκειται στις αποφάσεις του ΣτΕ... Φαντάζομαι ότι θα το ξέρεις αφού ήξερες ότι θα γίνουν εκλογές και θα βγει ο Σύριζα....
όσο τις δέσμευαν και άλλες αποφάσεις του ΣτΕ στο παρελθόν....α! με αυτό το πλευρό ας κοιμόμαστε ακούστε, το νέο σύστημα θα έχει πολύ δόση από προϋπηρεσία κι όσοι από εμάς τους επιτυχόντες 'εχουμε και τεραστιες προϋπηρεσίες αν διοριστούμε με το νέο σύστημα θα δοξάζουμε το Θεό και θα δείτε πόσοι από εμάς ευθύς θα την ξεχάσουντην απόφαση του ΣτΕ...