0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε να βλέπουμε ορκωμοσίες !
Εγώ θέλω απ' τη μεριά μου να τονίσω τους δυο πυλώνες όπου στηρίχτηκε ο διορισμός μας. Ο πρώτος είν' οι δικαιωτικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών. Ο δεύτερος είν' η κυβερνητική βούληση να επιλυθεί το θέμα προσηλωμένη στις αρχές του δικαίου. Στα παιδιά που αγωνίστηκαν και στους ανθρώπους που μας άκουσαν ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Αρχές δικαίου? Πλάκα κάνεις.. Αρχή δικαίου είναι ο διορισμός με σειρά κατάταξης όχι αυτή η αηδία... Κυβερνητική βούληση? Κάνε μας τη χάρη 5 χρόνια από απόφαση του ΣΤΕ που δικαιωνε όλο το γραπτό διαγωνισμό 5 ολόκληρα χρόνια και διόρισε μια μειοψηφία ανακατωματος για να γλυτώσει τον πραγματικό αξιοκρατικο αριθμό διορισμού με ΣΕΙΡΆ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ όπως κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται.... Αυτά λέτε και προκαλείται την οργή.
Για την κυβερνητική βούληση πολύ αμφιβάλλω. Περισσότερο ήθελε να ξεμπερδεύει με τον ασεπ ώστε να ευνοήσει αυτούς που στηρίζει πάντα -όπως κι οι υπόλοιποι- τους έχοντες πολλή προυπηρεσία ασχέτως προέλευσης -αφού κάποιοι εξ αυτών με ευνοικές ρυθμίσεις πολιτικών την απέκτησαν-. Μια λύση υπήρχε...να προηγηθούν σε ενιαίο πίνακα αναπληρωτών οι επιτυχόντες του διαγωνισμού και να προκηρυχθεί νέος ασεπ. Εκεί κανείς δεν ήταν θετικός. Προσφυγές λοιπόν...κατά του νέου συστήματος κι φυσικά για τη διεκδίκηση της θέσης μας στους ασεπ με επιτυχία. Καλή τύχη! Και φυσικά καλή σταδιοδρομία στους διορισμένους πλέον συναδέλφους μας.