0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσείς έχετε μια ιδιαιτερότητα. Προηγούμενο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας έλεγε ότι θα λογίζεστε διορισμένοι από την ημερομηνία του ΦΕΚ διορισμού. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό....
3. Αφετηρία υπολογισμού του χρόνου υπηρεσίας των υπαλ-λήλων αποτελεί η χρονολογία δημοσίευσης στο Φύλλο τηςΕφημερίδας της Κυβερνήσεως της πράξης διορισμού, μετην προϋπόθεση ότι η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται μέσα σεένα (1) μήνα από την κοινοποίηση της πράξης διορισμού,αλλιώς η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας.Από τον κώδικα των δημοσίων υπαλλήλων.Εγώ καταλαβαίνω ότι θεωρούμαστε διορισμένοι από σήμερα εφόσον κάνουμε την πράξη ανάληψης εντός των 5 ημερών που ορίζει το φεκ μας.
Αξιζει η αναμονη 10ετιας και αν?
Πραγματικά νοσταλγώ mickland...
Φρόντισε να βρεις σπίτι όσο πιο γρήγορα μπορείς, για να γλιτώσεις το μεγάλο κόστος της διαμονής σε ξενοδοχείο.
Ο κύκλος που άνοιξε θα ολοκληρωθεί μόνο με τη δικαίωση όλων των παιδιών που στερήθηκαν εργασίας λόγω των άθλιων μεθοδεύσεων επί της προηγούμενης δεκαετίας. Για όσα παιδιά κατέφυγαν στ' ασφαλιστικά μέτρα αντίς των προσφυγών δεν πειράζει. Η μικρότητά τους βλάπτει πρώτα τους ίδιους τους εαυτούς τους. Περαστικά τους. Επί πλέον περαστικά και σ' όσους παρίσταναν τους φίλους μας για χρόνια δημοσίως και κατά τ' άλλα εκμεταλλεύονταν την καλοπιστία μας για να οργανώνουν τριτανακοπές και να μας λεν θα ξαναγίνουν οι δίκες και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα. Στρεφόμενοι κατά των χαμηλόβαθμων επιφανειακά μα κατά όλων μας στην ουσία. Δε θα πω ονόματα. Ας όψεται. Στ' άδολα παιδιά που αναμένουν μ' ανυπομονησία τις αποφάσεις του ΣτΕ όλες μου τις ευχές και την αγάπη και θα 'μαστε δίπλα σας για τον αγώνα αμέσως μετά τις δικαιωτικές σας. Μιλώ με ειλικρίνεια.
Πολύ σωστά γράφεις, συνάδελφε κι έτσι είναι, αλλά χωρίς να τοποθετηθούμε οριστικά; Κι αν μετά, στα τέλη Ιούνη - αρχές Ιούλη, μας τοποθετήσουν σε κάποιο σχολείο 1 ώρα μακριά από το σπίτι που θα έχουμε βρει, τι γίνεται (μιλάω για νομούς μεγάλους και εκτεταμένους); Θα πληρώνουμε ένα σωρό χρήματα σε βενζίνες καθημερινά; Δεν είναι λογικό να ζητήσουμε να έχουμε μια προφορική έστω διαβεβαίωση από τη ΔΔΕ για το σχολείο όπου θα μας τοποθετήσουν οριστικά; Δε δουλεύουν όλοι οι συνάδελφοι ως αναπληρωτές ΤΩΡΑ και δεν έχουν όλοι ένα μηνιαίο εισόδημα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δείξουν κατανόηση οι Δ/ντές εκεί που θα πάμε.
Κατανόηση από όλους δεν θα βρείτε. Ας είμαστε ρεαλιστές. Προσπαθήστε να συνεννοηθείτε με όποιους είναι λογικοί.
Δυστυχώς συνάδελφε είναι πολλοί οι ... ας πούμε "συνάδελφοι", οι οποίοι προτρέπουν όσους επέλεξαν να ακολουθήσουν το δρόμο που "άνοιξαν" οι 423 δικαιωθεντες συνάδελφοι, να στραφούν δικαστικά εναντίον τους. Θεωρούν ότι ο διορισμός τους στηρίζεται σε "εκτρωματικη" και " πρόχειρη" διάταξη!!!Αν δεν το είδες, διάβασε το μήνυμα του συναδέλφου giannakis προς εμένα...
Τα γνωρίζω Ρέα. Πολύ καλά. Να ξέρεις ότι όσοι ακολουθούν το δρόμο των ασφαλιστικών τώρα είναι όσοι το '15 ήξεραν πολύ καλά και δεν έπραξαν τίποτις. Όσοι αληθινά τότε το '15 δε γνώριζαν προσέφυγαν μετά βάσει της 527 και τώρα με συμπερίληψη.