0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
topsi αδυνατώ να πιστέψω τα γραφόμενά σου!Αν είναι δυνατόν!Είναι η Σαμοθράκη και ο Αη Στράτης που εναι β Λέσβου φιλέτα συνάδελφε;Ο νομός Σάμου που αν εξαιρέσουμε τη Σάμο που εσύ μπορεί να θεωρείς φιλέτο πειλαμβάνει και Ικαρία και Φούρνους;Επαναλαμβάνω συνάσελφε είναι ο Αη Στράτης και οι Φούρνοι φιλέτα;
Ποιοι ειναι αυτοί οι υψηλόβαθμοι που ανώνυμα φιλοξενείς στην ιστοσελίδα σου αλφαβιτα? Όταν περισσεύει χώρος βεβαία από τις διαφημίσεις των "πλαστικών" μεταπτυχιακων της Ειδικής Αγωγής ,των σεμιναρίων από τα οποία τσεπώνεσαι χοντρά... https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/286440_ypsilobathmoi-epityhontes-asep-2008-anaxiokratikoi-oi-diorismoi-stin-ekpaideysi
Καλημέρα. Είναι όλοι αυτοί που έχουν πολύ καλύτερη σειρά κατάταξης από κάποιους από αυτούς που διορίζονται σήμερα μετά από δικαστική απόφαση.
Συναδελφε ειχα πει σε πολλους συναδελφους για την προσφυγη και οι απαντησεις ηταν...α)ας δουμε τι θα γινει με οσους προσεφυγαν ηδη...β) Δεν βαριεσαι δεν προκειται να γινει τιποτα...γ) Δεν εχω λεφτα... (250 ευρω ηταν η προσφυγη...)
Ανθρώπινα τα λάθη και οι εσφαλμένες εκτιμήσεις. Οι επιδόσεις όμως του καθενός στο διαγωνισμό δεδομένες και η πικρία, ειδικά για αυτούς που οικονομικά δυσκολεύονταν και δυσκολεύονται ακόμη και σήμερα να διεκδικήσουν το αυτονόητο, μεγάλη. Πραγματικά λυπάμαι.
Εγω λυπάμαι που κάποιοι συνάδελφοι που αντι να πουν συγχαρητήρια για την δικαιωση ...αρχισαν τα υποτιμητικα σχόλια ... Ενω τωρα εχεις τα λεφτα για να κανεις προσφυγη εεε? Τι κ@λ@κλαδος ειναι αυτος ρε φιλε ? Ηταν παντα ετσι ?ΥΓ. Εντω μεταξυ καποιοι αλλοι που δεν εχουν περασει ποτε απο ΑΣΕΠ συνεχιζουν την ντολτσε βιτα...
Ειλικρινά,λυπάμαι για όλους μας,θύτες και θύματα!
Κι όλο αυτό το κομφούζιο ξεκίνησε με ευθύνη της πολιτείας,που καταπάτησε το νόμο! Ενός κακού μύρια έπονται!Τι να πω!Νομίζω πως πρέπει να ξεσκεπαστεί επιτέλους,η επί χρόνια διεφθαρμένη ηγεσία του Παιδείας,γιατί αυτοί ευθύνονται κυρίως.Ας δώσουν απαντήσεις η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ,για την κατάντια αυτή! Στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του συναδέλφου του..ανθρωποφαγική η κατάστασή μας.Αυτό γίνεται,όταν δεν τηρούνται οι νόμοι! Ειλικρινά,λυπάμαι για όλους μας,θύτες και θύματα!
Εγω το μονο που λυπαμαι ειναι τον ευατο μου...Πως θα ηταν η ζωη μου εαν ειχα διοριστει το 2008? Τεραστιες οι απωλειες ηθικες υλικες κτλ... Δεν περασα σε ενα ΑΣΕΠ... περασα σε τρεις...Οχι να κουνανε το δαχτυλο ανθρωποι που δεν περασαν ποτε απο την διαδικασια του διαγωνισμου...