0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα νησιά έχουν γίνει απίστευτα τουριστικά! Υπάρχουν ξέρεις και τα χωριά της Ηπειρωτικής Ελλάδας που θα θέλαμε κάποιοι να ζήσουμε. Το ύφος χιλίων Καρδιναλίων έχουν κάποιοι νησιώτες που δεν δίνουν σπίτια σε καθηγητές γιατί τους κακοπέφτουν τα 200 και 300 ευρώ! Σου λένε μες στα μούτρα σου 'εμένα δε με συμφέρει" ακόμα και αν έχουν οι ίδιοι παιδιά στο σχολείο... Σπίτια χωρίς ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, χωρίς πλυντήρια... κτλ Αλήθεια τα παιδιά σου στη σκάφη τα πλένεις; Εκτός αν είσαι η σούπερ τυχερή και έχεις βρει σπίτι αξιοπρεπές π.χ. στη Χάλκη ή στην Ίο για να μπορέσεις να επιβιώσεις εσύ μαζί με τα παιδιά σου, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις όλο σου τον μισθό όπως π.χ στη Θήρα μόνο για το ενοίκιο...Και εγώ ξέρω νησιά που είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά αν δε σου κάτσει την έκατσες.... Δεν τα μαρτυράω όμως...
Ορθά τα λέγεις, αν δεν σου αρέσει όμως πάνε σε άλλη δουλειά. Και πάψε να γκρινιάζεις. Δεν μπορείς στη ζωή αυτή να έχεις και το σκύλο χορτάτο και την πίτα άθικτη......έλεος κοπέλα μου. Η εκπαίδευση ζητά θυσίες...αν δεν θες...ιδού η Ρόδος ...ιδού και το π...μα...Αι σιχτιρ.Α και το διδάσκω σε πρόσφυγες δες το ως θετικό...διότι όπως όλοι οι καθηγητές περιμένουν διορισμό για να κάνουν παιδί...τα ξένα παιδιά, τα οποία θα παρακαλάμε να έρθουν σχολείο, θα σου γεμίζουν την τάξη ή θα σε διορίζουν. Καλημέρα.Και επίσης παραιτήσου αν γουστάρεις και πάνε σερβιτόρα και μετά μίλα καλή μου.
Έχετε σκεφτεί γιατί δεν υπάρχουν μόνιμοι καθηγητές σ' αυτά τα μέρη; Π.χ σαντορίνη, Ιος, Ρόδος κα. Γιατί αν δεν είσαι απο εκεί ντόπιος ή δεν παντρευτείς ντόπιο δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι και να μείνεις για πάντα γιατί είναι όλα πανάκριβα. Είσαι καταδικασμένος να φύγεις. Υπάρχουν σχολεία στη Πελοπόννησο, στη Μακεδονία κ.α. που έχουν κλείσει. Πρέπει να γίνει κινητοποίηση να ανοίξουν πάλι τα σχολεία, να γίνει αποκέντρωση.
Εσένα kpet ή kogian,ή όπως αυτοαποκαλείσαι,η πισίνα σου' μεινε απ' αυτά που έγραψα..και δεν κατάλαβες το πνεύμα της ανάρτησης..λυπάμαι..κρίμα χρειάζεσαι ασκήσεις κατανόησης κειμένου..ντροπή.Σου επιστρέφω την ειρωνεία.Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία κ τα πολλαπλά ονόματα.Πειτε βρε ένα ευχαριστώ στο Χριστό που σταυρώνεται σε λίγες μερες.Ψωμί θα βγάλετε,στην Ελλάδα των μνημονίων κ της φτώχειας.!!! Έλεος.
Και σχετικά με τη πίτα και τον σκύλο...Εγώ βλέπω την πίτα φαγωμένη και σκύλο με γυρισμένα τα πέταλα... Ο Θεός βοηθός![/quoteΔυστυχώς το οσα ονειρευτηκα ανήκει σε εποχές εκτός κρισεως ...οποτε....αστο. καλη αρχή
...Υπάρχει μια Ελλάδα που αξίζει να τη ζήσετε,θα γίνετε πλουσιότεροι......
......Πειτε βρε ένα ευχαριστώ στο Χριστό που σταυρώνεται σε λίγες μερες.Ψωμί θα βγάλετε,στην Ελλάδα των μνημονίων κ της φτώχειας.!!! Έλεος.