0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ζητάτε προσωποπαγείς θέσεις επί ανυπαρκτων κενών. Και με τι ώρες θα διδάσκετε; Που ακούστηκε προσωποπαγείς θέσεις στην εκπαίδευση;
Οι προσωποπαγείς θέσεις αυτη την έννοια έχουν!!!!δημιουργία εκεί που δεν υπάρχουν κενα. Το τι θα διδάσκουμε ρωτά το υπουργείο που το υποσχέθηκε.Ας έδιναν την αναδρομικότητα όπως ήταν το τίμιο και λογικό σε αυτούς που ανήκαν στις θέσεις τις νόμιμες...
Αυτοί οι διορισμοί των δικαιωθέντων, ίσως είναι οι μοναδικοί στην Ιστορία του Υπουργείου Παιδείας που θα γίνουν σε πραγματικά ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ οργανικά κενά.
Αν κάποιος τα κονομαει στην Πάτρα ή στην Αθήνα στο ωραίο του μεγάλο σπιτάκι μαζί με τη γυναικούλα του, δεν το λες και επιτυχία να διορίζεται σε νησάκι και να χάνει μεγάλο σπιτάκι.....ωραία έτοιμη δουλειά..έστω και ορισμένου χρόνου...και ίσως και τη γυναικούλα του την ίδια.....όταν δείτε τον αριθμό των δικαιωθεντων που θα αρνηθούν το διορισμό θα καταλάβετε τι λέω....
Την ίδια αίσθηση έχω και εγώ. Και δεν πρέπει να παραπονιούμαστε, γιατί εμείς είμαστε οι πρώτοι που ζητούσαμε διακαώς την τήρηση της νομιμότητας. Ξανά: Θα ήταν άτοπο, ειδικά από εμάς, να ζητούμε να μας κάνουν "ρουσφέτι" για καλύτερο βόλεμα όπως ενδεχομένως το κάνουν άλλοι.
Η δικαιοσύνη αναγνώρισε το αναμφισβήτητα δίκαιο αίτημα σας...μην γίνεστε και αχάριστοι.
Να πω στο συνάδελφο linkprovider ότι το υπουργείο δεν κωλυσιεργεί. Όλα προχωρούν κανονικά. Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που τηρούνται. Απλά το ζήτημα των μεταθέσεων είν' άσχετο με το θέμα μας. Οι συνάδελφοι δικαιωθέντες να 'χουν ολίγη υπομονή. Τα πράγματα προχωρούν σωστά.
Χα χαχα. Και με ποιους ακριβως μιλούσαν στο υπουργείο οι δικηγόροι ? Με πολιτικούς μετεωρίτες που αλλάζουν με κάθε κυβερνηση, και νομίζουν οτι ειμαστε στην εποχή προ δεκαετίας?Ή με διοικητικούς που ήταν εκεί προ δεκαετίας όταν συνεβησαν αυτά για τα οποία δικαιωθήκατε?..... ή με αποσπασμενους που η οργανική τους είναι κάπου εξωτικά?Ολοι μας (και εγώ) βλέπουμε την αλήθεια που μας συμφέρει. Αλλά ζουμε την άλλη
Anemos οργανικά κενά υπάρχουν και στην ηπειρωτική.Δε λέμε να μας πάρουν ντε και καλά εκεί αλλά είναι άδικο που δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να δηλώσουμε και περιοχές της ηπειρωτικής.Μας έχουν πιέσει πάρα πολύ