0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι σίγουρος οτι αν με παρακολουθεί κάποιος θα τον μπερδέψω, αλλά θα επαναδιατυπωσω κάτι που έγραψα παλιότερα:Αυτοί οι διορισμοί των δικαιωθέντων, ίσως είναι οι μοναδικοί στην Ιστορία του Υπουργείου Παιδείας που θα γίνουν σε πραγματικά ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ οργανικά κενά.
βρήκαν τα καρόιδα.. αν σε μια βδομάδα δεν αποδεχτείτε άντε γεια... Αφήνουν να εννοηθει τόσο καιρό ότι θα μας διορίσουν σε περιοχές συμφερόντων μας με προσωποπαγείς και τώρα βγάζουν από το ντουλάπι τα φιλέτα στα Δωδεκάνησα με το πιστόλι στον κρόταφο....
Άρα το υπουργειο παραδεχεται ότι στους 10.000 δεν θα περιλαμβανονται οι πε02 και όλες οι άλλες πλεονασματικες ειδικότητες; Εγώ βλέπω στον πίνακα μόνο τα εξης κενά: 320 μαθηματικοί, 658 βιολόγοι, 39 καλλιτεχνικών, 33 κοινωνικών επιστημων και κάτι ψιλα + καμια 300αρια ειδικότητες στα ΕΠΑΛ Δηλαδή όλη η Δευτεροβάθμια έχει 1000-1500 οργανικά κενά;Και φυσικά πουθενά κενά για φιλολόγους, φυσικούς, χημικούς, αγγλικής κ.α. Τους 10.000 διορισμούς που θα τους κάνουν; Στο φεγγάρι;
Και κάτι ακόμα...Οι θέσεις μας προφανώς δεν θα ειναι είναι προσωποπαγείς αφού όλα είναι οργανικα κενα.Αν οι επόμενη κυβέρνηση πχ. καταργήσει τις θέσεις των ξενογλοσσων στα δημοτικά όπως είχε προσπαθήσει να κάνει ο Μητσοτάκης στην δευτεροβαθμια παλιά , τι θα γίνει?? Πάνε οι διορισμοί ξενόγλωσσων Αφοί οι θέσεις που δίνονται στον δευτεροβάθμια είναι ανύπαρκτες ή φιλέτα στα Δωδεκάνησα.. άρα όλοι πάνε για πρωτοβάθμια ....
Να μην αποδεχτείς τότε, συνάδελφε. Αν δε σε συμφέρει και νιώθεις πως πιέζεσαι και πως σε κορόιδεψαν, υπάρχει κι αυτή η επιλογή!
Προφανώς έχεις πλήρη άγνοια των γεγονότων...φρόντισε να ενημερώνεσαι σωστά πριν σχολιάσεις
Ξεχνάτε την Πρωτοβάθμια
Πληροφορήθηκα τα ευχάριστα νέα για τον διορισμό σας από συνάδελφο δικαιωθείσα, επειδή βρίσκομαι σε πολυήμερη εκδρομή με τους μαθητές μου στη Θεσσαλονικη και δεν μπήκα στο ίντερνετ για να ενημερωθώ. Δεν πρόλαβα, λοιπόν, να σας συγχαρώ πρώτος, αλλά οι ολόκαρδες ευχές μου εξακολουθούν να έχουν την ίδια αξία. Θερμά συγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όλους. Επιτέλους η δικαίωση έφτασε!