0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πρότεινα να μας απολύσουν......τους μόνιμους....για να έλθουν οι σωτήρες!!!Ειλικρινά μένω άναυδος!!! Κρίμα και πάλι κρίμα.....
Εκτός και αν είναι τόσο κάτω που δεν αδικήθηκαν από το 40%,οπότε δεν δικαιούνται διορισμό,αλλά δεν νομίζω πως είναι πιθανό αυτό
Συνάδελφε, ειλικρινά, απ' όσα έγραψα, αυτό κατάλαβες; Για απολύσεις, εσύ γράφεις!Άλλωστε, εσύ μια χαρά είσαι, ούτε προβλήματα συνεργασίας θα έχεις! Έδωσες και τις ευχές σου στους δικαιωθέντες! Αναφέρομαι σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν διαχωρισμό ανάμεσα στους δικαιωθέντες και σε όσους δείχνουν ότι έχουν δυσκολία προσαρμογής στα νέα δεδομένα της δημόσιας εκπαίδευσης, σε όσους επιμένουν να λένε και να ρωτούν τα ίδια και τα ίδια και δε δέχονται όσα έχουν αναλυθεί τουλάχιστον ένα εκατομμύριο φορές!
Κυρία μου όταν πριν από χρόνια ειπα σε μια συνέλευση ΕΛΜΕ, μετά την νομοθέτηση του γραπτοί ΑΣΕΠ, ότι είναι ορθό να υπάρχει ένα σύστημα διορισμού και όχι τόσοι πίνακες και ποσοστά άκουσα διάφορα. Τώρα διαβάζω αυτές τις απαράδεκτες απόψεις. Και κατι αλλο. Το έτος 2010 όταν σταμάτησαν οι διορισμοί μια συνάδελφος αναπληρώτρια μου είπε ότι θα έκανε δικαστική προσφυγή με μερικούς άλλους. Της ευχήθηκα καλή επιτυχία, τονίζοντας της ότι αυτά είναι χρονοβόρα. Μου απάντησε πως θα το επιχειρούσαν με κάθε θυσία....της ευχήθηκα και πάλι καλή επιτυχία...και έκτοτε δεν την συνάντησα. Όταν βγήκε η απόφαση του ΣτΕ ως λογικός άνθρωπος χαρηκα γιατί ο,τι είχε μεσολαβήσει ήταν αντίθετο με το Σύνταγμα. Όλα τα υπόλοιπα σου τα χαρίζω.....και όποιος είναι να έλθει στο σχολείο που υπηρετώ κάλως να έλθει. Ειλικρινά όμως λυπάμαι με την έπαρση μερικών -μερικών.Κανείς δεν διαχωρίζει και δεν θα διαχωρίσει κανέναν.
Η ερώτηση του 1.000.000 ευρώ συνάδελφε είναι η εξής. Αν σε βγάλουν εκπροθεσμο στην αίτηση σου για διορισμό με την 527, μπορείς άμα δεις έναν πολύ κάτω από όσους διοριστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο να επθκαλεστεις ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει και βάσει αυτού βα διεκδικήσεις εκ νέου διορισμό. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά γιατί δεν ρωτάτε τους δικηγόρους που έχετε ?Υγ. Κάποιοι συνεχίζετε βλέπω να προκαλείτε...
Κυρία μου όταν πριν από χρόνια ειπα σε μια συνέλευση ΕΛΜΕ, μετά την νομοθέτηση του γραπτοί ΑΣΕΠ, ότι είναι ορθό να υπάρχει ένα σύστημα διορισμού και όχι τόσοι πίνακες και ποσοστά άκουσα διάφορα. Τώρα διαβάζω αυτές τις απαράδεκτες απόψεις. Και κατι αλλο. Το έτος 2010 όταν σταμάτησαν οι διορισμοί μια συνάδελφος αναπληρώτρια μου είπε ότι θα έκανε δικαστική προσφυγή με μερικούς άλλους. Της ευχήθηκα καλή επιτυχία, τονίζοντας της ότι αυτά είναι χρονοβόρα. Μου απάντησε πως θα το επιχειρούσαν με κάθε θυσία....της ευχήθηκα και πάλι καλή επιτυχία...και έκτοτε δεν την συνάντησα. Όταν βγήκε η απόφαση του ΣτΕ ως λογικός άνθρωπος χαρηκα γιατί ο,τι είχε μεσολαβήσει ήταν αντίθετο με το Σύνταγμα. Όλα τα υπόλοιπα σου τα χαρίζω.....και όποιος είναι να έλθει στο σχολείο που υπηρετώ καλώς να έλθει. Ειλικρινά όμως λυπάμαι με την έπαρση μερικών -μερικών.Κανείς δεν διαχωρίζει και δεν θα διαχωρίσει κανέναν.
Ναι αυτό έγραψα πιο πάνω.Εμείς οι εκπρόθεσμοι περιμένουμε α)τα ονόματα των διορισθέντων για να προσφύγουμε σε περιπτωση που διορίζονται άτομα πιο κάτω από εμάς στον ΑΣΕΠ 2008 και β)την δίκη για το εύλογο στο ΣΤΕ.Προσωπικά ελπίζω περισσότερο στο α).Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ θετικό που θα διοριστούν οι 500
Αν μάθατε που σε λίγο καιρό θα το μάθετε ποια είναι η σειρά του τελευταίου που διορίζεται με το νόμο θα γελάτε μέχρι να βγείτε στην σύνταξη!!!!
Πολύ σωστά!Όσοι έχουν μυαλό και κρίση, ξέρουν ποιοι έμπαιναν εδώ μέσα πριν από 4 χρόνια και τους ενημέρωναν και τους καλούσαν να προσφύγουν και ποιοι μπαίνουν μόλις τώρα, για να δημιουργήσουν έριδες!Όποιος έχει στοιχεία για το ... "άδικο" όσων δικαιωθέντων πρόκειται επιτέλους να αποκατασταθούν μετά από μια 10ετία σχεδόν, ας τα παρουσιάσει δημοσίως κι ας προσφύγει!Τέλος, η απαξίωση και η ειρωνεία προς συναδέλφους, όπως και η λάσπη, είναι τακτικές και μέθοδοι που όποιος τις χρησιμοποιεί, του επιστρέφουν πολλαπλάσιες. Κανένας συνειδητοποιημένος εκπαιδευτικός δεν καταφεύγει σε αυτές, ειδικά όταν μιλά με επιχειρήματα!Καλή Κυριακή σε όλους!