0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά μη φωνάζεις βρε Άνεμε. Τον είδα τον Κωστάκη που εδώ και μήνες ωρύεται άνευ λόγου για τους χαμηλόβαθμους κι ουρλιάζει κι είπα να τρολλάρω λίγο να γελάσουμε. Δε φταίω. Ήταν μεγάλος ο πειρασμός.
Συνάδελφοι μπαίνετε σε αυτό το ποστ κάποιοι μόνο για να απειλήσετε ότι θ προσφυγέτε εναντίον των χαμηλόβαθμων .με την σταση ν πω ως συμβουλή ότι κανονικά θ έπρεπε εμάς τους 500να μας έχετε με το.μεροε σας κι όχι ενάντια .αυτό δε θ κάνει καλό στην υπόθεση σας κ θα το δείτε κιόλας κάποια στιγμή αλλά θ είναι πάλι ;ργα για εσάς.. υπενθυμίζω ότι αυτοί που λέτε χηλοβαθμους διεκδίκησαν θέσεις που δεν διεκδικηθηκαν και για αυτό τις παίρνουν αυτές τις θέσεις τώρα..δεν είναι παράνομο αυτό.τα έχουμε εξηγήσει χιλιάδες φορές όσοι πέντε χρόνια τώρα ;ασχολούμαστε με την υπόθεση αλλά κάποιοι που τώρα αποφάσισαν ν ασχοληθούν δεν θέλουν ν το καταλάβουν ..οκ...ο καθένας μπορεί ν κάνει ότι θέλει κ ν προσφύγει όπου θέλει..όμως αυτο το ποστ ξεκίνησε κ είναι για όσους τελικώς δικαιώθηκαν είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι..θέλουμε λοιπόν ν μπαίνουμε και να ενημερωνόμαστε για αυτό κ μόνο για αυτό το θέμα..ανοίξτε ένα δικό σας ποστ κ λέτε τα δικά σας παρακαλώ .ο διαχειριστής Στέλλιος ας επιμεληθεί λίγο του θέματος κι αν χρειαστεί ας κλειδώσει για λίγο το θέμα γιατί είναι πλέον πολύ ανούσιο όλο αυτο.ευχαριστω
Πολύ σωστά, συναδέλφισσα, Vania.Όλο αυτό έχει γίνει πολύ βαρετό και κουραστικό! Δεν έχει που βγήκε το ΦΕΚ του Νομοσχεδίου λίγες μέρες και παντού αντιδράσεις ή σκόπιμο ενδιαφέρον, ώστε κάποιοι να "αλιεύσουν" πληροφορίες!Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν καλά τα του συγκεκριμένου θέματος και κατά πόσο προχωρά ή όχι! Τα υπόλοιπα είναι εντελώς περιττά, αφού έχουν αναλυθεί πολλές φορές! Το όψιμο ενδιαφέρον κάποιων για την παρούσα υπόθεση δεν πείθει! Ούτε η προσπάθεια άλλων να δημιουργήσουν σύγχυση μεταξύ των δικαιωθέντων θα έχει κάποιο αποτέλεσμα!Οι αποφάσεις των δικαστηρίων αυτές είναι, αν μη τι άλλο, οφείλουν όλοι, ακόμη κι αν δεν τους αρέσουν, να τις σέβονται! Όσοι κρίνουν πώς η τωρινή κατάσταση ή το Υπουργείο τους αδικεί (τώρα ξαφνικά, ενώ πριν όλα τούς πήγαιναν κατ' ευχήν), ας προσφύγουν όπου θέλουν κι ας περιμένουν άλλες αποφάσεις! Κι όσοι από τους μόνιμους κρίνουν ότι δεν θα μπορέσουν να συνεργαστούν με τους ΑΣΕΠίτες που θα μπουν σε λίγο στα σχολεία, μπορούν να ζητήσουν απόσπαση σε σχολεία του εξωτερικού, όπου όλα θα είναι τέλεια! Η πραγματικότητα αυτή είναι και καλό είναι να τη συνειδητοποιήσουν όλοι γρήγορα!
Ωραία που είναι η ενημέρωση; Όταν γράφει κάποιος κάτι η όταν ρωτάει κάποιος κάτι, και αυτήν τη στιγμή το μόνο που μας νοιάζει είναι το χρονοδιάγραμμα βγαίνουν οι γνωστοί και παροτρύνουν να μην γαρφουμε τίποτα δημόσια και διάφορα άλλα!!! Είπα χτες ότι επικοινώνησα με το υπουργείο, πήρα και σε διαφορετικά τμήματα και η απάντηση τους ήταν ξεκάθαρη!!! Δεν έχουν καμία ενημέρωση και δεν έχουν κάνει τίποτα για εμας ούτε γνωρίζουν το πότε και ας βγεί κάποιος ο οποίος επικοινώνησε να με διαψεύσει! Και κάποιοι γράφουν εδώ μέσα έχει προχωρήσει και το υπουργείο εργάζεται δίκαια και παραφιλολογίες!!! Όλοι να μάθουμε θέλουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο!