0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερτα είσαι σίγουρη πως στην Ιταλία δεν υπήρχαν επιτυχόντες ασεπ; Νομίζω πως στην Ιταλία είχε 11 χρόνια να γίνει Ασεπ.Είσαι σίγουρη πως η προϋπηρεσία στην Ιταλία αποκτήθηκε με διαδικασίες που κρίθηκαν αντισυνταγματικοί, όπως συνέβη στην Ελλάδα; Asep_Hunter συμφωνώ πως πρέπει να οργανωθούμε όσοι είμαστε ψηλά στους επιτυχόντες. Πρέπει να δούμε πόσοι διορίστηκαν συνολικά μετά το2008 σε κάθε ειδικότητα, και αν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι... Η διεκδίκηση δεν είναι συνετό βέβαια να στρέφεται εναντίον συναδέρφων.
Και για να ολοκληρώσω ότι αναφέρω παραπάνω. Αν θέλει να διορίσει τους δικαιωθεντες άμεσα πρέπει να το κάνει πριν τρέξει η διαδικασία των φετινών μεταθέσεων με τα κενά που απέμειναν από τις μεταταξεις του φθινοπώρου. Η οποία συνήθως τρέχει με την αποστολή εγκύκλιος για να δοθούν τα κενά από τις δνσεις. Αλλιώς οι διορισμοί πάνε μετά την ολοκλήρωση των φετινών μεταθέσεων πιστεύω Ιούλιο και το άσχημο είναι με τις νέες περιοχές διορισμού (βλέπε αλλαγές που έγιναν το 2018).
To 2014 οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών δεν ήταν αναδρομικοί και έγιναν τέλος Φεβρουαρίου, πριν βγουν οι μεταθέσεις εκείνης της χρονιάς.
Συμφωνώ μαζι σου..το εχω ξαναπει.καλοκαιρι θα γινει η προσκληση για τη νεα χρονια.υπαρχουν αναπληρωτες στα σχολεια ..που θα τους τοποθετησουμε;;αυτο μου ειπε αιρετος.δεν εχουμε εικονα κενων αυτη τη στιγμη.Αν οδιορισμος ηταν αναδρομικος τοτε η διοικηση ηταν υποχρεωμενη να τρεξει λογω αναδρομικοτητας...τωρα ομως το θεμα αφορα νεοδιοριστους,Το 2014 που εγιναν διορισμοι να υπογρανμμισουμε οτι εγιναν εσπευσμενα και κατοπιν πιεσεων στον αρβανιτοπουλο για να διοριστουν 24μηνιτες.Τους ειχαν πιεσει για να προλαβουν την αντισυνταγματικοτητα.Μη τα μπλεκουμε
Ακριβώς. Μιλάμε για ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν ΑΜΕΣΑ χωρίς να περιμένουν οτιδήποτε άλλο. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη εμπεριέχει δόλο.
Κοίτα άγχος μερικοί για τις τοποθετήσεις των δικαστικών διορισμών!!! Πού είχατε χαθεί τέσσερα χρόνια βρε παιδιά??? Σκέτη απόλαυση!!!
Δεν θέλω να πιστεύω ότι αναφέρεσαι σε μένα. Σε περίπτωση που το κάνεις για το που ήμουν χαμένος. Καταρχάς κοίτα σε παρακαλώ δύο ημερομηνίες κάτω στο pde. Κάποιοι είναι εδώ μέσα από την αριστερή ημερομηνία. Τώρα για το που χάθηκαμε επέτρεψε μου κάτι. Όταν δείχνεις κάτι υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων αυτοί που κοιτάνε αυτό που δείχνεις και οι άλλοι που κοιτάνε το δάχτυλο. Εγώ που δεν τα ξέρω όλα κοίτα αυτό που μου δείχνουν
εδώ ήμασταν απλά πρώτη φορά διακρίνουμε τέτοια αγνωμοσύνη.Ζητάει η συνάδελφος που σε σειρά ήρθε μετά τους φεκίτες του2008 να τοποθετηθεί σε μεταθετική περιοχή που θέλει να πάει ασεπίτισα με σειρά 30 στους μαθηματικούς του 2008.ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Μήπως να της δώσωκαι τα 100μόρια που μάζεψα στις κυκλάδες;;
Φίλε τα λες λίγο περίεργα εκεί με τα δάχτυλα και τα κοιτάγματα και τα μερομήνια. Τι να σου πω. Ό,τι σε φωτίσει ο Πανάγαθος να κάμεις. Δε μπορώ να σε βοηθήσω. Εγώ τώρα τσιμπολογάω ολίγη παπαρούνα κι είμαι αλλού...