0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση.Το 40% που διορίστηκαν παράνομα στον ΑΣΕΠ του 2008 πόσοι ήταν σύνολο;Χωρίς τους πε70 φυσικά
Ηταν 2.670
από όσο θυμάμαι 3,5 με 4 χιλιάδες. Μπορούμε να βρούμε τα ακριβή στοιχεία πάντως (όποιος έχει χρόνο ή γνωρίζει).
Νόμιμο δεν ήταν τότε το να διορίζεται κανείς χωρίς ΑΣΕΠ?
Και άλλη καθυστέρηση βρε παιδιά; Εγώ έβγαλα περιοχές τα χριστούγεννα που άνοιξε το σύστημα. Δεν άφησα σχεδόν τίποτα με τη λογική ότι μέσα στη χρονιά θα μας διόριζαν. Τώρα βλέπω με τις προσλήψεις της τελευταίας φάσης ότι θα ήμουν μέσα πλήρους ωραρίου αν είχα αφήσει τις περιοχές. Ένα Υπουργείο μπάχαλο... Δεν ξέρω βέβαια αν μπορούν τώρα να διοριστούν επιτυχόντες που δεν έχουν απόφαση ακόμα. Αυτό νομίζω το λέει ξεκάαρα η τροπολογία. Δύο πράγματα νομίζω ότι μπορούν να γίνουν ή να διορίσουν και τους 2650 (σιγά μη το κάνουν... ) ή να περιμένουν να εκδικαστούν οι προσφυγές και των υπολοίπων, αλλά αυτό μέχρι πότε θα πάει; Άρα πρακτικά δεν μπορούν να μη μας διορίσουν άμεσα εμάς τους 450 διότι θα μπλοκάρουμε το νέο σύστημα. Ξέρετε πόσα πολλά έχουν ακουστεί στα Υπουργεία κατα καιρούς και δεν έχουν γίνει;