0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να σχολιάσει κανείς!! Κι όταν για να περάσεις τη βάση που κάποιοι χλευάζουν χρειαζόταν μελέτη 1 και 2 ετών. Ύπνος βαθύς...
Ναι, συνάδελφε,ευχαριστώ για την υπενθυμιση.Την ίδια αδικίσ υποστήκαμε κι εμείς.Το έχω ξαναγράψει: σε Ωριγένη, ασεπ χάντερ και Lasid,οφείλουμε πολλά.Ο θεός ας ευλογει τον αγώνα μας.Πάμε στο στε τώρα για το εύλογο! Μακάρι να κερδίσουμε.Εγώ το έμαθα από το pde, τον Ιούλιο του 16.Ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ο φίλος ο πολύ καλός,φαίνεται στη χαρά σου!!Θα είναι χαμογελαστός,και πάντοτε κοντά σου!!
Ξέρεις τι γίνεται συνάδελφε...κάποιοι άνθρωποι δεν ασχολούνται με το να βελτιώσουν τον εαυτό τους κ τη ζωή τους αλλά με το να φθονούν την πρόοδο των άλλων χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αυτή τους η στάση γυρίζει μπούμερανγκ στους ίδιους κ δηλητηριάζει την ψυχή τους γεμίζοντας την ζήλεια κ φθόνο. Και ο φθόνος μας κρατάει πίσω μας κάνει να μεταχειριζόμαστε αθέμιτα μέσα επιβολής στους άλλους.Κάποιοι, δε μπορούν να καταλάβουν ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας σε αυτή τη ζωή είναι ο εγωιστής εαυτός μας που θεωρεί ότι όλα του ανήκουν χωρίς την προσπάθεια που απαιτείται.Ακόμα κι αν πετύχουν αυτοί, (με ανήθικα μέσα συνήθως) η επιτυχία τους πάντα θα είναι περιορισμένης έκτασης γιατί δε θα συνοδεύεται από πνευματική κ ηθική υπεροχη.
Μου ήρθε μια πληροφορία ευχάριστη για τον λόγο καθυστέρησης αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω βασικά δεν ξέρω και αν ισχύει.. Αυτός που μου έστειλε μήνυμα ας την πει στο φόρουμ
Με ποια σειρά θα σας τοποθετήσουν κατά το μόνιμο διορισμό σας; με τη σειρά του γραπτού ασεπ; εδω γελαμε....