0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απόφαση του ΣτΕ για το εύλογο δεν έχει καμμία σχέση με τους τωρινούς διορισμούς των δικαιωθεντων και δεν τους επηρεάζει.
Ποτε αναμενεται να βγει αυτη η αποφαση? Υπαρχει καποια πληροφορία?
Μετά από απόρριψη στο ΔΕΑ το 2018 για το μη εύλογο ορίστηκε έφεση στο ΣτΕ αλλά ακόμη δεν εχει οριστεί η δικάσημος..τουλάχιστον στην περίπτωση τη δική μου που αρχικά είχα προσφύγει το 2016 για να κινήσει ο δικηγόρος τις όλες διαδικασίες...κ νομίζω αν δεν κάνω λάθος ήμασταν οι αμέσως επόμενοι από αυτούς που είχαν κυνηγήσει την υπόθεση από το 2015..τώρα αν κάνω λάθος δεν ξέρω και έχει κάποιος άλλος πιο συγκεκριμένη ενημέρωσηε
Μήπως ξέρει καποιος πόσοι φιλόλογοι διορίστηκαν παρανόμως εκτος ασεπ, από το 2008 ως σήμερα;
Πάνω από 700 φιλόλογοι διορίστηκαν εκτός ΑΣΕΠ, αντισυνταγματικά αυτά τα χρόνια.
Μετά από απόρριψη στο ΔΕΑ το 2018 για το μη εύλογο ορίστηκε έφεση στο ΣτΕ αλλά ακόμη δεν εχει οριστεί η δικάσημος..τουλάχιστον στην περίπτωση τη δική μου που αρχικά είχα προσφύγει το 2016 για να κινήσει ο δικηγόρος τις όλες διαδικασίες...κ νομίζω αν δεν κάνω λάθος ήμασταν οι αμέσως επόμενοι από αυτούς που είχαν κυνηγήσει την υπόθεση από το 2015..τώρα αν κάνω λάθος δεν ξέρω και έχει κάποιος άλλος πιο συγκεκριμένη ενημέρωση
Προσφύγατε το 2016 δηλ ένα χρόνο μετά την 527 και σας έκρινε το ΔΕΑ εκπρόθεσμους; Παράξενα πράγματα, θέλω να πιστεύω οτι το ΣΤΕ θα διευρύνει κατα πολύ το εμπρόθεσμο, μακάρι έως και το 2018 για να δικαιωθούν περισσότεροι συνάδερφοι, οι θέσεις που δόθηκαν αντισυνταγματικά είναι πάρα πολλές.
Άνοιξη του 2016 απευθύνθηκα σε δικηγόρο..τότε ξεκίνησαν οι όλες οι διαδικασίες, αρχικά με την αίτηση διορισμού στο Υπουργείο, αργότερα προσφυγή στο ΔΕΑ (δικάσιμος τέλη του 2017 ή αρχές του 2018-δεν θυμάμαι καλά)...απόφαση από το ΔΕΑ το 2018 (καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά-κρίθηκε εκπρόθεσμη) και τώρα περιμένουμε να οριστεί δικάσιμος για έφεση στο ΣτΕ..