0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι πίνακες του '04 και '06 θεωρήθηκαν κλειστοί όμως όπως επεσήμανε η εισηγήτρια εφέτης που μειοψήφησε αυτό δεν έχει να κάμει με την υπόθεση καθώς ίσχυε και σ' αυτούς ο αντισυνταγματικός νόμος Γιαννάκου με συνέπεια να υπάρχει ξεκάθαρη κλοπή θέσεων διορισμού λόγω του 40%. Επιπροσθέτως ούτε καν ότι είναι κλειστοί δεν ισχύει. Αφού διόριζαν και μέχρι το '14 24μηνα από '04 και '06. Συνεπώς οι πίνακες ήταν ανοιχτοί κανονικότατα.
Κατα αρχήν Χρόνια πολλά σε όλους.Είμαι καινουριά στο site και δεν ξέρω που να απευθυνθώ.Είμαι πτυχίουχος νηπιαγωγός από ΕΚΠΑ Αθηνών από το 2008, όπου και πρόλαβα και τον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ (δυστυχώς) που διεξήχθει αρχές του 2009.Είμαι επιτυχούσα του διαγωνισμού,όχι όμως για διορισμό.Εδώ και 10 χρόνια που έχουν περάσει δηλώνω ως αναπληρώτρια,δυσπρόσιτες περιοχές,τα πάντα που θα μπορούσαν να μου δώσουν λίγα μόρια και ποτέ δεν με έχουν καλέσει..Τώρα άκουσα ότι και αυτά τα λιγοστά μόρια που έχω από το διαγωνισμό θα καταργηθούν σώστα;Εγώ με τη σειρά μπορώ να προσφύγω κάπου για να βρω το δίκιο μου ή δεν υπάρχουν ελπίδες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Στη θέση σου δε θα ήμουν και τόσο σίγουρος. Εκκρεμεί η εκδίκαση υποθέσεων από το ΣτΕ που κρίθηκαν εκπρόθεσμες σε 1ο βαθμό. Προσωπική γνώμη αλλά και του δικηγόρου ότι θα δικαιωθούν.
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση, επομένως νομίζω οτι τα πράγματα είναι πολύ πιό ξεκάθαρα απο νομικής άποψης και το εύλογο θα κριθεί νομίζω με βάση την γνωμοδότηση του ΣτΕ, άλλως τε δεν μπορεί να αναιρέσει την αρχική του θέση για τα 2,5 - 3 χρόνια....
Τελικά υπολογίζουμε το εύλογο από Φεβρουάριο του 2015 ή από το 2016;
Το εύλογο δεν θα κριθεί με βάση τοδεδικασμένο του ΣτΕ, αλλά με άλλο τρόπο(μην ρωτήσεις ποιό,έλα στην δίκη να ακούσεις). Πάντως το εύλογο έχει αφετηρία 4/6/2016!
Τι σημαινει το ευλογο εχει αφετηρια 4/6/2016 παρακαλω αν μπορεις να γραψεις δυο λογακια γιατι δεν καταλαβαινω, ευχαριστω εκ των προτερων
Ευχαριστώ πολύ origenis. Θα με ενδιέφερε πολύ να έρθω στη δίκη, απλά με απόσταση 650χλμ από Αθήνα, καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο.
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου όλους τους συναδέλφους για την ενημέρωση και την εξέλιξη της υπόθεσης, σχετικά με ην εκδίκαση από το ΣτΕ για τον εύλογο χρόνο.Γνωρίζει κάποιος/α πότε θα γίνει η δίκη;