0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου είπαν ότι πάει για το καλοκαίρι πάντως. Εντάξει θα περιμένουμε kosgian.
Περι το Πασχα θα εξετασει ο ΑΣΕΠ τους φακελους των δικαιωθεντων εκπαιδευτικων...Δηλαδη μετα τις εκλογες... ΥΓ.Απο την απαντηση υπαλληλου του ΑΣΕΠ στον δικηγορο μας...
Σοβαρότης μηδέν!
Προφανώς αναφέρεσαι στη διοίκηση (από τους πολιτικούς μέχρι και τους διοικητικούς υπαλλήλους) κι όχι στους δικαιωθέντες συναδέλφους.Τι; Όχι;
@ origenisΤελικά εσύ διδάσκεις ή καθημερινά είσαι στο υπουργείο; Ποιες είναι η πηγές σου ώστε να γνωρίζουμε και εμείς. Παρέθεσε ένα σύνδεσμο για να μπορούμε να ανατρέχουμε όταν παρίσταται ανάγκη.
Συνάδελφε/-ισσα, καλημέρα.Αφού δεν με ξέρεις,να σου πω ποιός είμαι. Είμαι αυτός που το 2010 ως νομικός είπε στους διοριστέους πως οι διορισμοί εκτός ασεπ είναι παράνομοι, πως οι πιστώσεις διορισμού είναι ατομικό περιουσιακό στοιχείο και τόσο ο διορισμός, όσο και τα χρήματα μας αφαιρέθηκαν παράνομα.
Είσαι νομικός ή εκπαιδευτικός; Γιατί αν δεν κάνω λάθος έγραφες ότι διορίστηκες με τους εναπομείναντες διοριστέους ΑΣΕΠ 2008.Και τι σημαίνει "Στην παρούσα φάση έχω σχέση με το Παιδείας";
Kαλό θα ήταν να λέμε όλη την απάντηση του υπαλλήλου του ΑΣΕΠ και όχι τη μισή. Είπε κατά το Πάσχα, γιατί προηγείται η εξέταση δύο άλλων προκηρύξεων, εκτός αν το Υπουργείο τους πει να επισπεύσουν τη διαδικασία. Υπάρχει, λοιπόν, και η απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης που πιθανότατα θα θέσει στο Υπουργείο προθεσμία λίγων μηνών για να έχει ολοκληρώσει την όλη διαδικασία. Το αν ο ΑΣΕΠ μπορεί να ολοκληρώσει το δικό του κομμάτι του σε τόσο μικρές προθεσμίες που θα επιβληθούν, είναι πρόβλημα του ΑΣΕΠ.