0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ απορώ σ' ένα νήμα αδιορίστων μ' επιτυχία σε γραπτό διαγωνισμό κι αντισυνταγματική παράλειψη του διορισμού τους ώστε στη θέση τους να βρεθούν προ δεκαετίας αλεξιπτωτιστές φυτευτοί και να διδάσκουν τα παιδιά (πώς γίνεται ένα πετυχημένο ρουσφέτι προφανώς) τι δουλειά έχουν μόνιμοι που διορίστηκαν μάλιστα εκτός γραπτού να κάμουν υποδείξεις.
Μάλλον οι του ΑΣΕΠ ζητούσαν απολύσεις το 2013 μεταξύ όσων είχαν διοριστεί με επετηρίδα.....ψαχτε το καλύτερα. Σοβαροτης μηδέν δυστυχώς.
Καλημέρα.. Εγω επειδή δε θέλω να ξεφύγω από το θέμα, έχω να πω το εξής : οι συνάδελφοι έστειλαν εξώδικο Οκ... Το υπουργείο το έθεσες στην επιτροπή συμμόρφωσης, με λίγα λόγια η ζημιά έγινε.. Ωραια μέχρι εδώ.. Το θέμα είναι ότι το υπουργείο με δελτίο τύπου είπε θα διορίσουν δικαστικές αποφάσεις, κ βέβαια η γραμματέας του υπουργού μας διαβεβαίωνε ότι όλα βαίνουν καλώς... Αρα το συμπέρασμα είναι ότι αλλά λένε κ άλλα κάνουν.. Ερώτηση. Τι κάνουμε από δω κ πέρα? Το θέμα πρέπει να πάρει δημοσιότητα..
Συγνώμη,αλλά καμία ζημιά δεν έγινε απο αυτό. Την ζημιά την κάνουν οι συνάδελφοι σας με τις προυπηρεσίες, οι οποίοι δεν θέλουν να διοριστείτε για να μην χάσουν θέσεις αναπληρωτών αφενός και οργανικές αφετέρου. Το υπουργείο τους κάνει το χατήρι, γιατί πάμε σε εκλογές και θέλει τις ψήφους τους. Σε αυτά τα πλαίσια, πρέπει κάτι να πει στο δικαστήριο για να σας καθυστερήσει. Αν δεν ήταν αυτό, θα είχε βρει κάτι άλλο.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε πολλά!!Επιτεθήκατε κατά της ΔΟΕ ...και μετά τα μαζέψατε. ( Δεν είμαι υπέρμαχος της αλλά η αλήθεια να λέγεται).Χθες και σήμερα άρχισε πάλι το ίδιο παραμύθι με την ΔΟΕ....ακροβατείτε επικίνδυνα. Πουθενά δεν υπάρχουν δηλωσεις συνδικαλιστικών οργάνων που να εκφράζονται αντίθετα με την υπόθεση σας.Αποκαλείτε "δίποδα ανθρωποειδή" τους μελλοντικούς σας συνάδελφους. Αλήθεια θα πάτε στα σχολεία και όταν συναντήσετε αυτούς που διορίστηκαν εκτός ΑΣΕΠ θα τους βρίζετε καθημερινά; Θα διαφωνείτε με κάτι και θα εκφράζεστε έτσι στο σύλλογο;; Μιλάς για μετριοπάθεια και εμμέσως δικαιολογείς τις ύβρεις με διάφορα προσχήματα. Ο καθένας έχει προβλήματα και ίσως τα θεωρεί βουνό....ζούγκλα θα γίνουμε;. Υποτίθεται ότι διδάσκουμε ήθος. Παρατηρώ ότι έχεις κάτι από Ελύτη στο προφίλ σου. Δεν συνάδει με τους χαρακτηρισμούς που επιχειρείς να αιτιολογήσεις.Ζητάτε λίγο - πολύ απολύσεις...τους δικηγόρους που χρυσοπληρώνετε τους ρωτήσατε να σας εξηγήσουν ποιος ευθύνεται για τα προβλήματα σας; Η γράφετε για να καλλιεργείτε μίσος και έχθρα;Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή σε όλο τον εκπαιδευτικό χώρο και είναι επικίνδυνο να αρχίσουμε τον πετροπόλεμο μεταξύ μας.Έχετε το δίκιο με το μέρος σας....ζητήστε από τους δικηγόρους σας να επισκεφθούν τον υπουργό και να απαιτήσουν τα δέοντα.Όλα τα υπόλοιπα, δίποδα...μπυρίτσες ...απολύσεις...κλπ...κλπ...είναι εκ του περισσού αν όχι εκ του πονηρού.ΥΓ1. Τα περί καπιταλισμού...τα προσπερνώ.....ΥΓ2. Ποιος στράφηκε εναντίον όσων δικαιώθηκαν στο ΣτΕ; Μήπως υπερβάλλετε; Μήπως κυνηγάτε φαντάσματα;
Να προσθέσω εδώ ότι εγώ προσωπικά και μεγάλη προϋπηρεσία έχω , κ μεταπτυχιακό έχω, όχι βέβαια ειδική αγωγή, και όλα αυτά επειδή έδωσα στο ασεπ έμ γ να αποκτήσω προϋπηρεσία.. Οπότε προχωράμε απτοητοι.. Οι διορισμοί από δικαστικές αποφάσεις θα γίνουν, με όσα δικαστήρια χρειάζεται ακόμα να γίνουν..
;Όταν λέω για προυπηρεσία, αναφέρομαι σε όσους διεκδικούν διορισμό αποκλειστηκά με την προυπηρεσία. Αυτό είναι το παράνομο. Απο εκεί και πέρα η προυπηρεσία ως επαγγελματική εμπειρία είναι ένα σημαντικό προσόν, το οποίο αναγνωρίζεται απο το Σύνταγμα. Συναδέλφισσα, δεν έχω εμμονές με κανέναν. Εκείνο που αντιμάχομαι είναι το να ταλαιπωρούνται εκπαιδευτικοί μένοντας αδιόριστοι, γιατί κάποιοι άλλοι με το έτσι θέλω επιδιώκουν να διοριστούν με μια μορφή επετηρίδας! Ούτε δέχομαι την λογική, αφού δεν έχω εγώ κατσίκα, να ψοφήσει η κατσίκα του άλλου!Ο καθένας θα πάρει ότι προβλέπει ο νόμος να πάρει. Το τι προβλέπει ο νόμος, το ξέρουν οι δικαστές και κανένας άλλος!!!