0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και η απόφαση του νσκ κιντερ εκπληξη θα είναι όμως...Αδύνατον να υπογράψει ο υπουργός την Τρίτη.
Καλησπέρα.Κάποιες παρατηρήσεις γενικά κ καλοπροαίρετα:1. Ο Κλασικος είπε ότι κάποιοι έχουν πτυχίο δεκαετίας 90, οπότε προφανώς θά εχουν δώσει πολλές φορές ΑΣΕΠ. Παιδιά δεν είναι έτσι.Κι εγώ έχω πτυχίο του 96 και πρώτη φορά έδωσα το 2005. Δηλ τα πρώτα χρόνια διεξαγωγής του διαγωνισμού μεγάλη μερίδα των αδιορίστων είμασταν αντίθετοι με το διαγωνισμό, όχι γιατί δεν είχαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, αλλά διότι το πτυχίο μας θα έπρεπε να είναι το μόνο κριτήριο για το διορισμό μας !!Θυμηθείτε κάποιοι τα επεισόδια όταν η κυβέρνηση κατέβαζε τα ματ κλπ https://m.youtube.com/watch?v=RagPUATBOsEΑυτό το επιχείρημα, για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ήταν σωστό. Δυστυχώς αποδείχτηκε στην πορεία ότι ηταν η μόνη λύση διότι η πολιτεία δεν είχε καμία διάθεση να αναμορφώσει την εκπαιδευτική της πολιτική, συνέχισε να μην υπάρχει κανενας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, οπότε άφηνε τις καθηγητικές σχολες να μπάζουν κόσμο αβέρτα. Σε αυτό το χάος που η ίδια δημιούργησε με την υπερπληθωρα πτυχιουχων εκπαιδευτικών, ο ΑΣΕΠ ήταν ο μόνος τρόπος να υπάρξει ένας κόφτης κ να διορίζονται στα σχολεία κ στον ευρύτερο τομέα αργότερα οι λεγόμενοι πιο ικανοί.Επειδή ειμαι στους δικαιωθέντες που προσέφυγαν από τους πρώτους ( και υψηλόβαθμη 1 βαθμό κάτω από τον τελευταίο διοριστεο, και μαλιστα ξεκίνησα να πρωτοδουλεύω μετά τον ΑΣΕΠ του 2008, επιτρέψτε μου ,επειδή έχω ζήσει όλο το ιστορικό παιδιά να τα πω ,μπας και καταλάβουν καποιοι και πάψει αυτός ο αλληλοσπαραγμός Το θέμα λοιπόν είναι η θυματοποίησή μας ως κλάδου από την ίδια την πολιτεία είτε εκ του πονηρού είτε από ανικανότητα.2 Εγώ και πολλοί που γνωρίζω τη θέλω την αξιολόγηση, κι πολύ περισσότερο την αξιολόγηση που συνδέεται με αύξηση μισθού!....Επομένως μην γενικεύουμε!!!Τέλος αν συνεχίσουμε να τρωγομαστε θα είμαστε τα αιώνια θύματα που θα ψάχνουν παραθυράκι α για να βολευτούν!!
Η ταύτιση ενός "χαμηλόβαθμου" με την βάση 55 με ξεπερνά. Σχεδόν όλοι όσοι έκαναν προσφυγή είχαν καλή επίδοση στον διαγωνισμό. Πολλοί από τους 150 ήταν στο όριο και διεκδίκησαν θέση επιλαχόντα. Ήταν τυχεροί που πολλοί από αυτούς που θα μπορούσαν να διεδικήσουν τη θέση ολιγώρησαν. Επίσης, αν οι διορισμοί γίνονταν με τον συνταγματικά αποδεκτό τρόπο, πολλοί από αυτούς θα είχαν προσαυξήσεις από προυπηρεσίες ως αναπληρωτές.Μακάρι όσοι ολιγώρησαν και δεν έδωσαν την ενδεδειγμένη αξία στην επίδοσή τους στον διαγωνισμό να δικαιωθούν σε δεύτερο επίπεδο, επίσης μέσω της δικαστικής οδού. Να είναι ευγνώμονες προς αυτούς που τους έδειξαν τον δρόμο...Όσον αφορά αυτούς που έχουν ιστορικό Ασεπικής αποτυχίας και έχουν αποκτήσει τεράστιες προυπηρεσίες με διαφορετικούς τρόπους, καλό είναι να εύχονται να δοθεί κάπως και σ' αυτούς η δυνατότητα μονιμοποίησης μέσω κάποιου συνταγματικά αποδεκτού τρόπου διορισμού. Να μην είναι τόσο μικρόψυχοι και να μην σπέρνουν διχόνοιες με τη δόλια σκέψη να μην γίνουν πολλοί διορισμοί μέσω της δικαστικής οδού, ώστε να μείνουν περισσότερες θέσεις για αυτούς... Μπορεί να έρθει η στιγμή πολλοί από αυτούς να εύχονται να γίνει πάλι διαγωνισμός, γιατί πάντα θα υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται κάποιοι με πιο μεγάλες προυπηρεσίες ...
Ακομη και στα δικαστήρια εχουν κουραστεί με τις Προσφυγες και ζήτησαν απο τους δικηγόρους του υπεπθ να βρουν μια λύση γιατι τους είπαν οτι το υπεπθ ευθύνεται και γι αυτο πανε ολοι στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους . Δηλαδή το υπεπθ παρανομεί δεν τιμωρείται κανεις και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας . Το Στε με την 527 προσπάθησε να δώσει μια λύση αλλα το υπεπθ παλι δεν συμμορφώνεται .ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ = Μπανανία . Εύχομαι να εχουμε θετικές εξελίξεις και να μην χρειαστεί να παμε στα δικαστήρια παλι!!!!
Ακομη και στα δικαστήρια εχουν κουραστεί με τις Προσφυγες και ζήτησαν απο τους δικηγόρους του υπεπθ να βρουν μια λύση γιατι τους είπαν οτι το υπεπθ ευθύνεται και γι αυτο πανε ολοι στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους. Δηλαδή το υπεπθ παρανομεί δεν τιμωρείται κανεις και εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας . Το Στε με την 527 προσπάθησε να δώσει μια λύση αλλα το υπεπθ παλι δεν συμμορφώνεται .ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ = Μπανανία . Εύχομαι να εχουμε θετικές εξελίξεις και να μην χρειαστεί να παμε στα δικαστήρια παλι!!!!
που θα διαγωνιστούν με το νέο σύστημα ΑΣΕΠ