0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα είναι ότι παριστάνεις εσύ τον δικηγόρο μας. Αργία μήτηρ πάσης κακίας.Μέχρι να διοριστείς, βρες μια ασχολία.
Εγώ προσωπικά θα παρω το δικηγόρο και θα τον ενημερώσω για αυτά που μας είπε ο λεων.. Και τον ευχαριστώ πολύ.. Γιατί παιδιά καλύτερα να είμαστε προετοιμασμενοι γ τα χειρότερα πάρα να μένουμε ήσυχοι και στο τέλος θα περάσει ο καιρός κ δε θα γίνει τίποτα... Τηλέφωνο στο υπουργείο κάθε μέρα. Στη γραμματεία υπουργού, στη διοίκηση σε όλους..
Αυτά που προτείνεις είναι αδιανόητα, προσβλητικά και επικίνδυνα. Ευτυχώς δεν σε παίρνουν, ελπίζω, στα σοβαρά.
Θα σε παρακαλούσα να αντιληφθείς ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να διαχειριστεί κάποιος την δικαιολογημένη αγωνία του από το να δίνει μια εικόνα υστερική και να επιχειρηματολογεί εκ μέρους μας με νομικές κοτσάνες.
Εγω ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω πως ο υπουργός απο τη μια λεει οτι ξεπεράστηκαν νομικά κωλύματα και θα παρει ολους τους δικαιωθεντες και απο την άλλη περιμένει το Νσκ για γνωμοδότηση κατι δεν κολλάει . Τι ακριβως ερωτήθηκε το ΝΣΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ; Αν όντως πειμενειι το Νσκ τοτε τι νόημα εχουν τα δικαστήρια ; Δε νομίζω οτι 25/9 θα εχουμε νεα. νομίζω οτι θα καθυστερήσουν οσο μπορούν για να μας εχουν σίγουρους ψηφοφόρους .