0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως να ανοιχτεί ενα νεο θέμα ,,για το θέμα οσων θέλουν να προσφυγουν απο δω και στο εξης?και αυτο το θεμα να μεινει ως εχει..καθώς τώρα το θέμα μας είναι ποτε θα εκδοθουν τα φεκ..με ολο το σεβασμο κανω αυτη την προταση,δε θέλω να παρεξηγηθω.
Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, αν σας κάνει, αλλιώς μπορείτε να δημιουργήσετε άλλο:Προσφυγές για αναδρομικό διορισμό ΑΣΕΠ 04, 06 και 08
Ε ναι όσοι προσφυγαμε καθυστερημένα το κάναμε γνωρίζοντας το ρίσκο της απόφασης και των χρημάτων που θα χάσουμε σε περίπτωση που και το Στε αποδεχθεί μόνο τον 1 χρόνο ως εύλογο. Επίσης να μην ξεχνάμε και την ευνοϊκή συγκυρία φέτος ότι έρχονται εκλογές και το να διορίσει και τους 600 αλλιώς ακούγεται από τους 350 που έλεγαν αρχικά. Εγώ έχω καταλάβει ότι κ θετικές αποφάσεις να έχεις αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση - εκ του πονηρό πάντα λόγω εκλογών - τίποτα δεν κινείται.
Όπως το είπες. Είναι θέμα πολιτικής βούλησης. Παραβλέποντας τα τετριμμένα σχόλια περί εκλογικών σκοπιμοτήτων, ας μην ξεχνάμε πως επί ΣΥΡΙΖΑ διορίστηκαν οι δικαιωθέντες επιτυχόντες της Προκήρυξης 8/1997 του ΑΣΕΠ, οι οποίοι είχαν δικαιωθεί τελεσιδίκως από το ΣτΕ το 2004 και καμία κυβέρνηση δεν τους διόριζε επί τόσα έτη... Το έκανε ο
Όταν θα βγει η απόφαση του ΝΣΚ θα σταματήσουν οι θριαμβολογίες και θα διοριστούν μόνο όσοι αξίζουν τη θέση !!!!Γνωστή τακτική του υπουργείου που την ξέρει πολύ καλά ο δικηγόρος.
Ο