0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή ο περισσότερος κόσμος δεν έχει αντιληφθεί προς ποια μέγγενη οδεύει η Ελλάδα, με τον φθηνό δανεισμό του 1% να έχει τελειώσει και τις αγορές να σε "τιμωρούν" για την παραμικρή χαλάρωση στην αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία, διοριστείτε με τις δικαστικές αποφάσεις που επιβάλλονται στο Υπουργείο, γιατί με τις καταστάσεις που θα έχουν διαμορφωθεί σε μερικούς μήνες, αν εσείς δείτε να γίνονται 4500 προσλήψεις εκπαιδευτικών εμένα να μου σφυρίξετε κλέφτικα.
Παιδιά σιδεροκέφαλοι, ήδη σας ευχήθηκα χθες.Θέλω όμως την εκτίμησή σας για μας του ασεπ 04-06. Θα δικαιωθούμε για το εύλογο? Είμαι στην 7η αίτηση και τον Οκτώβριο θα τεθώ εκτός ευλόγου χρόνου.Αφού ως την 5η είναι στον εύλογο χρόνο.Θα αλλάξει και το σύστημα..διορισμου.Ασεπ χάντερ τι πιστευεις?
Χαίρω πολυ!! Αλλο ρώτησα. ..αστο.Αυτα τα έκανα ήδη το 16.
Τι 7η αιτηση και αλλα τινα ? Πας στο ΔΕΑ κανεις μια προσφυγη ...τωρα αν κριθεις εκπροθεσμη ...προσφευγεις στο ΣτΕ...
Συναδελφοι το φεκ ποτε θ βγει?ξερουμε?δεν πρεπει ν επαναπαυτουμε γιατι μπορει να μας καθυστερησουν ..λογικα εως τελος αυτου του μηνα πρεπει ν βγει.θεωρω οτι απο δευτερα πρεπει ν πιεσουμε με τηλ στο υπουργειο .εχει καλεσει καποιος τους δικηγορους να μαθουμε?εγω προσπαθησα αλλα δεν απαντανε στο τηλ
Το ΦΕΚ είναι το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας. Μετά το μόνο που μένει είναι να πας να ορκιστείς. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις 2 φορές απανωτές το τζόκερ, παρά να βγει το ΦΕΚ μέχρι το τέλος του μήνα...