0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρετε πόσοι είναι οι δικαιωθέντες, 607 που λέγανε κάποιοι ή 460 που λενε τώρα; Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά στα νούμερα;
Συγχωρεστε με γιατι εχω μπερδευτει.. Θα διοριστουν ολοι οι επιτυχοντες του 2008 ή οσοι εχουν προσφυγει δικαστικα;
Το κάθε δικόγραφο περιείχε ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Κάποια από αυτά όμως ήταν επιτυχόντες του 2004 και του 2006. Επιπλέον ήταν και άτομα που δεν είχαν τακτοποιήσει τα παράβολα η τελος πάντων τα γραφειοκρατικά και έτσι απορρίπτονταν. Ίσως οι συνάδελφοι να μετρούσαν τον αρχικό αριθμό των προσφυγεντων!!!!
Ναι μπορεί. Εγώ ξέρω ένα άτομο που δεν συνέχισε μετά από κάποια στιγμή, και ένα ακόμα που διορίστηκε σε άλλη θέση και μου είχε πει ότι δεν θα αποδεχόταν τυχόν διορισμό στην εκπαίδευση (ίσως και αυτό να μην τακτοποίησε τα παράβολα που λες).
γιατι πρεπει να εχουμε τα παραβολα της τοτε εποχης??
οι διορισμοί με δικαστικές αποφάσεις δεν έχουν σχέση με αυτο που αναφερει το λινκ...ΤΟ υπουργειο παιδείας σε επισημη ανακοινωση στο σαιτ του υπουργείου σήμερα αναφέρει οτι θα διοριστουν οι εχοντεσ δικαστικές αποφάσεις
Εχουν υποσχεθει παρα πολλα και εχουν υλοποιησει ελαχιστα...Δεν μας λεγανε οτι τον Οκτωβρη θα ανακοινωθουν οι διορισμοι και το συστημα...η Μεροπη μας λεει οτι θα γινει μετα τον Οκτωβρη....Ακουστε την...https://www.youtube.com/watch?v=wnFu1jyXeVk
Παιδιά αν και έχω προσφύγει καθυστερημένα -τον Αύγουστο του 2017-και δεν ξέρω τι θα γίνει με μας γιατι προς το παρον θεωρούμαστε εκπρόθεσμοι, χάρηκα πάρα πολύ με την δικαίωση του αγώνα σας έστω μετα απο τόσα χρόνια. Εύχομαι να βγει το ΦΕΚ σύντομα. Αραγε πόσοι της αγγλικής δικαιώνονται;γιατι σίγουρα θα επηρρεάσει τον αριθμο αναπληρωτών του κλάδου αλλα απο την άλλη μπορεί ήδη κάποιοι στους δικαιωμένους να εργάζονται ως αναπληρωτές.Καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση σε όλους!!